260 entry daha
  • bu yıl gülseren budayıcıoğlu yılı olacak sanırım. insanların içindeki son umut ışığını da budamak için bir uyarlama daha yapmışlar onun hasta hikayelerinden. kırmızı oda gibi bu dizi de ondan uyarlama. tabi baktılar ki bizim psikopat milletimiz bu tür psikopatça hikayelere fazlaca bağlanıyor yapımcılar da sömürdükleri kadar sömürdüler. hikayeler biterse ne olur peki? tabi ki daha psikopatça kurgulara gidecekler.

    youtube'da fragmanı dikkatimi çekince hadi bi izleyelim bakalım dedim masumlar apartmanı' nı. ruh hastası iki kız kardeşin trajik olmayan fakat trajikleştirilen hikayelerinin zemininde gerçekleşiyor olaylar. araya diziden soğumayalım diye de aşk ve holding sahibi yakışıklı bir adam iliştirmişler.

    oyunculuk muhteşem. farah zeynep abdullah ve birkan sokullu acayip yakışmışlar. kadro inanılmaz. bu muhteşem kadroyu nasıl çöp ederiz onu düşünmüşler sanırım. yahu bi tane de adam gibi dizimiz olsun. magandaların ve onlara âşık kızların olduğu diziler bizleri yeterince sıkmamış gibi şimdi de sabah müge anlı ile darlanan, akşam bu tür psikolojik gerilim dizilerini dişlerini gıcırdatarak izleyen ve sözde ruh tahlilleri yapan bir kitle oluştu. netflix desen hikayelerin kopyalanıp yapıştırıldığı, pornografik ve pedofili içeriklerin gırla gittiği saçma sapan bir yapım şirketi oldu. bozuk bir saat gibi nadiren iyi filmleri de üretmiyor değil tabi ama çok fazla tekrara düşmeye başladı. sinema ve dizi sektöründe imkanlar arttıkça hikayeler azaldı. kısır bir döngüde insanları nasıl daha mutsuz ederiz gayreti içine girmiş gibi bir de bu psikopatları çıkardılar. işin garip kısmı ise burada izleyenlerin çoğunun diziyi beğenmiş olması. sizin beğendiğiniz şey konu falan değil. oyunculuk. böyle stresli günlerde bu saçma dizileri izleyecek kadar ruh hastası olduğunuzu düşünmüyorum.

    bu arada gülse birsel ve burak aksak'ın kıymetini her geçen gün daha iyi anlıyorum.

    ben yine siyah beyaz fimlerime dönüyorum^-^

    edit: ben izlemeyi bıraksam da annem izlemeye devam etti. dolayısıyla ben de izlemiş oldum. sözlerimi geri alıyorum. ilk bölüm bayağı psikopatça idi ancak sonra toparladılar. adamakıllı bir hale getirdiler. dozunda dram, dozunda komedi. hint dizilerinin uzun bakışmalarını da eklemeseler daha iyi olacak. bayık bayık bakışlardan bıktık zira.
8509 entry daha
hesabın var mı? giriş yap