10 entry daha
  • azerbaycan-ermenistan savaşı hakkında skandal bir bildiriye imza atan grup şeysi.

    işgalci ve sistematik soykırımı ermenistan'a tek laf edilmeyen bildiri (haber7)->

    konuya o kadar uzak ve o kadar yabancılar ki; bildiride çözüm önerisi olarak "derhal ateşkesin sağlanması ve işgallerin sonlandırılmasına dönük agit ve bm güvenlik konseyi kararlarının uygulanması müzakere için güçlü bir başlangıç olacaktır" deniliyor.

    kardeş, sorun zaten ermenistan'ın agit ve bm kararlarını uygulamaması!!! ermenistan bu kararları uygulasa zaten ortada problem kalmayacak. ortada problem yoksa neyi müzakere edeceksiniz?

    bm'nin 822, 853, 874, 884 no'lu kararları ermenistan'ın işgalci olduğunu ve işgal ettiği topraklardan derhal çıkması gerektiğini söylüyor. üstelik 30 yıllık ermenistan işgali sırasında defalarca ermenistan müzakere masasını terketti. aamlar hak, hukuk tanımıyor. sizin çay grubunuz bunca zamandır bir arabuluculuğa oyunmadıda, azerbaycan ermenistan ordusunu patates yapınca mı aklınız başınıza geldi?

    "milli" olun demiyorum ama bari köstek olmayın. ateşkesin yolu basit. ermenistan işgal ettiği topraklardan kayıtsız şartsız çıkacak ya da her geçen gün binlerce askerini kaybetmeye devam edecek.

    çay çorba grubuna not: haklının yanında olmamak, "tarafsızlık" değildir.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap