5 entry daha
  • bu tür bir kız için söylenebilecek birinci söz 'farklı' olduğudur. farkı bir lanet gibi üzerine yapışmış, onu hemcinslerinden bir seferde ve sonsuza kadar ayırmıştır. çocukken elektronik aletler veya arabalarla oynar, asla kız gruplarına giremez, girmek için kassa (ki yapmaz), sıkılır. onların yanında ne söyleyeceğini bilemez, konuşmalarından birşey anlamaz.
    sözkonusu kız (bkz: kurban) (bkz: maktül) bir ortama girdiğinde diğer dişiler (ki küme halinde yaşar, dolaşır, makyaj yapar, yer, içer ve sıçarlar) hemen bakışlarını onun üzerine yoğunlaştırır. kızda buldukları en ufak kusur sayesinde huzur ve intikamın verdiği rahatlamayı yaşarlar, eğer ki kusur bulamazlarsa veya kusur ihmal edilebilecek yoğunluktaysa kızın kusur sayılmayacak özelliklerine bok atarlar. (sarışın aptal olur, zaten boyu da kısa) daha da kötüsü dişi kütlesi ve kitlesini oluşturan grup cana yakın davranışlar sergileyerek arkadan konuşmaktan hoşlanan türden de olabilir. bu durumda, olayları sezen kahramanımız bir daha dişi yaratıklara asla güvenemeyecektir. (bkz: paranoyak)
    oysa herkes gibi o da yanında eğlenebileceği, güvenebileceği birinin özlemini çeker. bu nedenle erkeklerle arkadaş olmayı tercih eder. aslında beklediği dost cinsiyetsizdir.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap