10 entry daha
  • sadece türkçe yamaları iptal ettirmek ile kalmayıp, üstüne de daha önce yapılmış yamalardan bile telif atarak çeviri ekiplerinin bir bir kapanmasına sebep olan firmadır.

    bakınız, bu oyunlar sizin eseriniz tabi ki üzerinden para kazanmak illegal / haksız kazanç olabilir ama ücretsiz "hayır" için yapılan bir şeye neden telif atıyorsunuz ki?

    gta online da hile yapıp / satan (yani hile uygulaması geliştirenlere) karşı bile türkçe çevirilere açtığınız savaşı açmadınız üstelik.

    ha sakın yanlış anlaşılma olmasın frostpunk türkçe v1 donanım haber yamasına destek verecek kadar ingilizce sahibiyim, yani "git ingilizce öğren zırlama" terimi benim için geçerli değil. bu arada firma bizim formu gördükten sonra kendisi resmi olarak yayımladı.

    türkçe dünya'da şu kadar konuşuluyor şeklinde ucuz milliyetçilik yapmak amacım değil, daha basit şekilde tüketici olarak; siz veremiyorsanız sizin eserinizi anlayabilmek için ücretli / ücretsiz yama yapımında da ne tür bir kötüye kullanım (abuse) olabilir ki? tam tersi ben sizin eserinizi anlayabilecek isem oynamalıyım, ya anlayıp anlayamayacağımı "kestiremiyorsam" ben o ürüne para verir miyim gider korsan indiririm.

    sadece bu sebepten dolayı kapanan ilk çeviri gurubu (bkz: technogame) kendileri gta v ve mafia 3 ü çevirmişlerdi.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap