1332 entry daha
  • üst edit: ben bu entry'yi girdikten sonra bir de yazdığını editleyip azerbaycan-karabağ meselesini de işin içine katmış ya, allahım aklıma mukayyet ol. ayrıca windows 10 ilk çıktığı bir sene boyunca komple bedava dağıtıldı, o sayede hepimiz lisanslı işletim sistemi kullanıyoruz. office programlarını da şirket hesabından kullanıyorum, google drive'a para veriyorum yıllık, yeter mi acaba arkadaşa? başka bir entry'sinde bmw x5 kullanıcısı olduğunu ve daha önceki arabalarının audi ve mercedes falan olduğunu belirten bir insanın burada cd projekt red için maliyeci kesilmesi de ayrı enteresan.

    (bkz: #114432066)

    ülkenin rezil politikalarının ve nepotizm odaklı işlerinin faturasını kendince cd projekt red'e keserek korsanlığı planlayanları gördüğümüz oyun.

    adam torrent'ten indirecek olmasını aklamak için rusya'daki uçak krizinden girmiş, ağustos 2018'deki london stock exchange olayından çıkmış ya. entry'yi biraz daha uzun tutsaydı herhalde haçlı seferlerine doğru yol alacaktı yaptığı boku haklı çıkarmak için.

    sen para verme ulan ayı, sen crackleyip kullan. hatta bu tür oyunlara senin kafa pek basmaz, aç sen fifa falan oyna yamyam seni.

    torrent açmış bekliyormuş hele. dürüstçe söyle ben aç köpeğim de, ben ölücüyüm de, benim param yok de kimse sana bir şey demez çünkü oyun 250 tl, zaten ucuz değil. ama böyle çocuk kandırır gibi bahanelere sığınıp da milletin zekasını kendininki gibi düşük zannetme.
4330 entry daha
hesabın var mı? giriş yap