aynı isimdeki diğer başlıklar:
333 entry daha
  • az önce, yanıma başka kart almadan sadece papara kartım ile markete gittim. alışveriş yaptım, kasaya ödeme yapmaya geldiğimde ne oldu biliyor musunuz? "işlem onaylanmadı." cevabı aldım. allah allah dedim kendi kendime, gidip nakit çekeyim. kartı taktım para çekmeyi denedim ancak o da onay vermedi. şimdi evdeyim. markette aldığım ürünleri utana sıkıla orada bıraktım, kendimce utandım ve pek tabii mağduriyet yaşadım.

    bu durum neden yaşandı? çünkü "bddk" lisanslıyız diyerek hizmet veren iğrenç firma, anlık olarak bile "şuan sistemimizde çalışma vardır şöyle nakit çekemez, şöyle harcama yapamazsınız markette" uyarısı yapmıyor.

    bu saatten sonra ilgili uygulamayı, uygulama içi sanal kart oluşturup cashback tekliflerinden yararlanmak dışında kullanmayacağım. iğrençsiniz, allahın belaları.

    şu olay, garanti bankası, iş bankası vb gerçekten kurumsal ve hacimli bankalardan birinde yaşansaydı muhtemelen şuan rezalet başlığı açılmış ve konkordato ilanı vermeleri bekleniyordu. ki düşünün bu yaşanan olay, bu firmamsı yerde 1 değil, 2 değil, 3 değil haftada 4-5 kez yaşanıyor ve müşterileri bilgilendirilmiyor bu süreçte.
1086 entry daha
hesabın var mı? giriş yap