1 entry daha
  • almanya'da köln yakinlarinda olan ufak tefek bir sehirimsi. sehirimsi, cünkü hakkaten kücüktür. fh köln ve universität zu köln'ün ögrenci yurtlari, alman tv kanallarinin stüdyolari, köln türk konsoloslugu bu sehirde bulunur (buna ragmen neden "hürth türk konsoloslugu" demezler anlamam).
    yani, köln'de türk konsoloslugu arama ugruna köln icinde fildir fildir gezmektense, hürth tarflarina dogru yol almak akillica bir hareket olacaktir (bu konsolosluga ulasmak icin tramvay ile gidenlerin hürth-hermülheim istasyonunda inmeleri, araba ile gidenlerin luxemburger strasse'yi takip etmeleri tavsiye edilir).
    yukarida belirtilen ve hürth-efferen’de bulunan ögrenci yurdu universität zu köln'e yakindir *, fh köln'e uzaktir (bu uzaklik bazen eziyete, bazen eglenceye dönebilir (bkz: köln karnavali) ) ama bu yurdun en güzel yönleri göle yakin olmasi **, 1200 kisilik olmasi, pub*’inin bir apartman kati degilde, kendine has bir binadan olusuyor olmasi * ve yesilliklerin icinde olmasidir.
    alisveris ve resmi islemler hürth-park denilen yerde bir araya toplanmistir. tüm ihtiyaclar buradan karsilanabilir (fakat ulasimi tramvay harici oldugundan gitmeye degmeyebilir. köln caredir).
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap