1112 entry daha
  • şu diziye ne zaman fazla western olmuş diyen biri görsem ümüğünü force grip ile sıkasım geliyor. yeter lan! bilmeyenler için; star wars'un her zaman bir western yanı vardı. george lucas flash gordon ile western'i bir araya getirmiş, bu da yetmemiş işin içine samurayları katmıştır. on yıllardır izlediğimiz şey samuraylı space western.

    clone wars'un ilk sezonunda da episodik bir ilerleme vardı ama onu oturtamamışlardı. star wars yerine star trek izliyormuş havası veriyordu bence. sonraki sezon ana hikaye üzerinden giderek toparladılar. the mandalorian'da ise bu episodik yapı cuk oturuyor. mando'nun görev alıp vermesini eleştirenler var, ulan adam bounty hunter, işi bu! ana hikayeyi de her bölüm kademe kademe ilerletiyorlar gayet uyumlu gidiyor.

    kathleen kennedy ve şürekası bok yesin jon favreau ile dave filoni fan service nasıl yapılır 101 dersi vermeye devam ediyor vallahi. benim anlatacağım hikayeye bu evren uymuyor diye ego savaşına girip fanlarla kavga etmiyorlar. gerekeni yapıyorlar.

    --- spoiler ---

    ilk sezonun finalinde darksaber ile heyecanlandırdılar. şimdi bo-katan ve ahsoka tano ile sevindirdiler. biz moff gideon'a odaklanmışken grand admiral thrawn ile ters köşeye yatırdılar. diyecek bir şey bulamıyorum.

    heh buldum.. grogu'yu şimdi tython** gezegenine götürecek ya mando. işte orada iletişim kuracağı jedi, inzivaya çekilen çakması değil, halis mulis jedi master luke skywalker olacak. oyuncu da sebastian stan olacak. sequellerin tabutuna son çiviler çakılacak.*

    rosario dawson'ın yüz hatları ahsoka tano'ya benziyordu, çene ve dudaklar aynı zaten. tek korkum ahsoka'nın çok genç veya çok yaşlı gösterilme ihtimaliydi. bence iyi kotarmışlar. bo-katan konusunda çok laf edildi geçen haftalarda fakat ben onun da kabul edilebilir yaşta gözüktüğünü düşünüyorum. 45-55 yaş arası olması gereken bir karakteri 40 yaşındaki katee sackhoff oynuyor. o da karaktere gayet benziyordu. lucas'ın yaptığı orjinal üçleme ve prequel arasında tutarsızlık daha rahatsız edici aslında.

    --- spoiler ---
1237 entry daha
hesabın var mı? giriş yap