1188 entry daha
  • fakir ama gururlu ülke imajını yillardir çizmekten bir arpa boyu yol kat edememiş bir ülkedir.

    adamlar da zaten bütün yapı tezat. amerika ve avrupadaki ermeni diasporalari sayesinde bir ton kulis yapabiliyorlar oranın ermeni kodamanlari ama ülkenin kendisi tamamen rusya nin uydusu konumunda ve rusya'nin bu devletin halkına sağladığı fayda nedir? kocaman bir sıfir. peki amerika ve avrupanın bu devletin halkına sağladığı fayda nedir? kocaman bir sıfir. bu son azerbaycan olaylarında ve dahi diğer olaylarda iran paso ermenistani destekler çünkü kendilerinde yoğun bir azerbaycan türkü nüfusu var. peki iran'ın şimdiye kadar ermeni halkına sağladığı fayda nedir? kocaman bir sıfir.

    geriye kim kalıyor? türkler. bir asır geçmiş hala ermenilerle türkler kim kimin daha çok dedesini öldürdü tartirmasi yapıyor. japonya, amerikadan iki tane atom bombası yedi. hadi yüzbinlerce insanın o saniye ölümünü geçtim. ondan sonra milyonlarca insanın radyasyon yüzünden çeşitli hastalıklardan ölmesi, sakat doğumlar, düşükler, geri donulemez yaralar acılar bilmem neler vs. adamlar sineye çekti, ermeniler hala dedemiz öldü dedemiz öldü kısmında kaldılar. avrupa devletleri de yürü ya koçum diye gaz veriyorlar. gaz veren devletlere bakın bir hele.

    fransızlar cezayirde beş taş oynadı zaten. hollanda, belçika ruanda da evciliktelerdi. ıngiltere hindistanda vakti zamanında çin topraklarında falan hep medeniyet götürdü. almanya'yi söylemeye gerek yok zaten. bi türkler pis bi türkler kaka.

    abi açın şu gözleri azcık. hani azerbaycan da nerede o sevgili amerika, avrupa? rusya resmen ermenileri kullanıp sonra tükürüp attı. görün şunu artık. 1000 yıldan beri dipdibe yaşamış türklerle mi daha iyi anlaşırsiniz yoksa elin avrupalisiyla mi ona bir karar verin
650 entry daha
hesabın var mı? giriş yap