3 entry daha
  • öncelikle geçmiş olsun.

    başka başlıklarda da yazdım benzerini; elektronik yada mekanik ürünleri internetten almam, alsam da aracı siteden değil üretici sitesinden alırım ve ürünün teknik servis tarafından getirileceğine emin olurum. mağazadan ürün alıyorsam görevliye sorar ve paketi onun yanında açarak içeriğini kontrol etmek istediğimi belirtirim.

    hb, n11 gibi siteler ise iyice keşmekeş. hepsiburada da aracı, hbdeki alışveriş yaptığın satıcı da aracı. ürün kargoda mı hasar gördü, satıcı mı hasarlı ürün yollayı yoksa ürüne sen mi hasar verdin bunu ürüne hasar veren harici birisinin bilmesi pek mümkün değil, hbnin bilmesinin ise hiç bir yolu yok. bu noktada kargo tutanakları devreye giriyor. orada da kargo teslim alırken paket üzerinde hasar olmadığına emin olarak alacak ve sana gelince sen kapıda hasar tespiti tutturacaksın. afedersin ama kargo firamsının her bir dağıtım elemanına verdiği günük dağıtılacak paket sayısından dolayı görevlinin kapıda bekleyecek vakti yok bunu da ekle üstüne.

    özetle bir paketin kuracak teknik servis tarafından açılması gerekiyorsa yada hassas ürünse girmeyeceksin bu toplara. acı ama gerçek.
170 entry daha
hesabın var mı? giriş yap