9 entry daha
  • kadın düşmanı yahut psikopat eğilimli erkeklerin dayanışması. bu dayanışmanın en belirgin ifadesi " kadınlar öldürülüyor çünkü yanlış erkekleri seçiyorlar " lafıdır. bu laf öldürülmedeki, canlı canlı yakılmadaki, boğazı kesilmedeki kabahati kadında bularak erkeğin işlediği suçu hafifletir. suçlu her zaman ki gibi kadındır.

    psikopat insanlarda duygu ve empati yoktur. sömürecekleri manipüle edecekleri insanların duygularına oynar, istediklerini elde edene kadar planlarını uygularlar. sizinle işleri bittiklerinde posanızı bir kenara atarlar. pişmanlık vb duyguları hissetmezler. uyanıp uzaklaşmaya kalkarsanız hasarsız kurtulamazsınız. siz uyanana kadar psikopat kendi emelleri yolunda ilerlemiştir bile. ya da canınızdan olursunuz. bunları daha önce de anlattım.

    bir şekilde öldürülen kadınlara bahane bulup cinayeti hafifleten ve kadının değer yitimine sebep olan erkekler ya psikopat nedir bilmiyor, ya kadın düşmanı ya da kendisi de psikopat eğilimler taşıyordur.

    psikopat veya sosyopat nedir? bu kişilerin davranış örüntüleri nedir ? bu konuda yazılan kaynakları okuyacak olursanız; kadında suç bulan entryler yazma utancını işlemezsiniz. bu psikopatlar dışardan da tanınamaz. onlar duygusuz avcılardır.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap