4130 entry daha
  • inci aç davayı al tazminatını, nafakayı boşa amk holding patronunu ya.

    nafaka ve tazminatı hak eden güzel bir örnek. türk medeni kanununa göre erkek evlendiği eşine ailesinden ayrı yeni bir ev açmak durumundadır. hatta kadın başta erkeğin aile evine gelin gelmeyi kabul etse de sonradan fikir değiştirip dava açarsa boşanmada haklı sebep olarak kabul edilir. hele ki böyle bir durumda adam zengin, pek çok ev var , hatta aynı apartmanda bile ev dolu.

    bu durumu savunan adamlar ve kadınlar da hiç evlenmesin valla. kimse sizin ruh hastası akrabalarınızın yanında cehennem hayatı yaşamak zorunda değil. elalemin el bebek gül bebek büyütüp yetiştirdiği çocuklarını pisliğinize bulaştırmayın. hastaysalar hastaneye yatırın. manyaklarsa uzaklaşın.

    burada han'ı savunanları görünce şok oldum. bence en hasta karakter dizideki. bütün hastalıkları geçtim evde yemek bile yapılmıyor kardeşim. (dizinin en tutarsız yanlarından biri de yemek yapılmayan bu evde herkesin maşallah balık etli olması) bir çay bile yok. yemek yapılmayan evde ben 1 saat yaşayamam. isterse koç holding'in sahibi olsun adam. başlarım aşkınızın ızdırabına.
4614 entry daha
hesabın var mı? giriş yap