12038 entry daha
  • hala acil araba alın yükselecek diyenler var. hayır nereye yükselecek daha? sıfır araçlar euroyu 10 liradan fiyatlamış zaten. gecen yıl pandemiyle beraber kendi içinde saadet zinciri kuran sistem patladı arkadaşlar. anlıyorum araba aldınız her ay düzenli olarak 10 bin artsın istiyorsunuz ama o paralar yok artık. yok derken gerçekten yok. kimsede para yoktu zaten ucuz krediyle dönüyordu piyasa. ucuz kredi de bitti. ekonomi gerektiği gibi yönetilse olması gereken olup faizler zamanında yükseltilse zaten asla bu fiyatlara çıkmazdı araçlar.

    girin sahibindene bakın 2020 model sıfır km araçlar olduğu gibi duruyor. bi arkadaşımda bu panikle focus alacaktı 230bin liraya. al satcının biri gaza getirmiş abi daha bulamazsın 250 olacak zaten diye gittik bayiden 205bin liraya sıfır focus aldık. bir kısmını da sıfır faizle odeyecek. o al satcı da 235 bin yazmış arabasına öylece bekliyor. şimdilik böyle bekleyen insanlar olacaktır ama nereye kadar bekleyecekler göreceğiz.

    yani elinde nakiti olan adam panik falan yapmasın artık bu piyasa artmaz aksine daha da düşer. zaten artacağı kadar artmış ve bu saadet zinciri patlamıştır arkadaşlar.
23259 entry daha
hesabın var mı? giriş yap