4 entry daha
  • kendileri tarafından #7337641 numaralı enrty'ye ilişkin gönderilen cevap metni aşağıdadır:

    "bu olayı anımsıyorum. sınıfta kalacaklarını söylemedim. devam ettikleri dersin de notlandırmaya girdiğini, dersi dinlemezlerse başarısız olacaklarını ve son sınıf öğrencisi olmalarının kendilerine tolerans gösterilmesi için bir neden olmadığını söyledim. evet eğitim ya da başka bir alanda bana ya da bir başkasına tavsiyede bulunmak anonim isimle yazan birine düşmez."

    kendileri tarafından #7746024 numaralı enrty'ye ilişkin gönderilen cevap metni aşağıdadır:

    "evet. zorunlu derslerde yoklama alınıyor. tanıdığım birini görmüşsem selamlarım ya da selamını alırım. görmemiş ya da tanımamışımdır. ancak, anonim bir ortamda yazma cesaretini gösterebilen bir kişinin selamını almadığımda, yanıma gelip kendisini tanıtma cesaretini göstermesini de beklemiyorum."

    kendileri tarafından #85347165 numaralı enrty'ye ilişkin gönderilen cevap metni aşağıdadır:

    "dersi alan 85 kişinin 60'ı sınava girmiyorsa, giren 25 kişiden 15'inin başarılı olması beklenen bir sonuçtur. sınava girmeyen öğrenci nasıl başarılı olur? formül kağıdına gelince, uzaktan eğitimde değil formül kağıdı, tüm dokumanlar açıktı. dersi anlama çabasında olmayan yine yapamadı. dersi almış olmanız, dersi geçmenizi gerektirmez. bunları, ancak anonim bir ortamda yazacak kadar cesaret gösteren birinden bu bilince sahip olmasını beklemiyorum, zaten. "
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap