20 entry daha
  • sadece burada yasiyor olmanin insani rahat rahat sikintidan oldurebilecegi amerika eyaleti. gonul rahatligiyla, hayatimda daha ilginc olmayan hicbir yer gormedim diyebilirim. sonbaharda yaprak dokumu ve boston'a yakinligi disinda hicbir numarasi olmadigi gibi, kar firtinasindan yilda iki kere sel basmasina, renksiz yasamindan soguk insanlarina, burada yasamak gercek bir omur torpusudur.

    fakata illaha gelicem, deliriyorum nh diye diyorsaniz, o zaman akil sagligini korumak adina yapilicaklar sunlar olabilir:

    snowboard ya da kayak yapmayi seviyorsaniz, kesinlikle dogru yerdesiniz. aralik basindan itibaren kara doymamak isten degil. sehrin icinde ufak liftler oldugu gibi (gerci bunlar official degil ama, mesela doverda garrison hill park ya da portsmouth - durham yolu ustundeki tepeler snowboard icin kulaniliyor) daha buyuk liftler de var, ve universitedeyseniz ogrenciler icin ola gunluk 60-70$a gelen tripleri, her haftasonu mevcut.

    biraz yasam belirtisi olan tek yer, kesinlikle portsmouth. -15 derece havayi takmadiginiz surece harika manzaralar yakalayabilirsiniz deniz kenarinda. cokca avrupayi andiriyor, gercekten guzel barlari ve restoranlari var. bunlardan bazilari the press room, coat of arms, red door, portsmouth brewery. cafe olaraksa, breaking new grounds, flat bread, ve friendly toast, ozellikle yemekleri acisindan inanilmazlar.

    tabii iki kafe, uc bar, ve snowboardingle kendini ne kadar oyalayabilir insan, apayri bi tartisma konusu. isin en ilginc yani da tum locallarin new hamphire'a hasta olmalari.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap