534 entry daha
  • moderator kimligiyle yaptigi aciklamalar resmi agizla degil; zaman zaman esprili ve relax bir tondadir. bence bunda bir ariza yok, resmiyet arayan adam devlet dairesine gidebilir.

    sorun $u ki, kendisinin relax tutumu "biz moderatorler olarak her an sizden cok gucluyuz, ayri bir grubuz, irade ve insiyatif bizdedir" mesajini hep icermektedir. tekrar tekrar bunun hatirlatilmasi ise sozlukcude "bilader goren ba$bakan oldun sanacak ha" tepkisi uyandiriyor gorunu$e gore.

    hayir o i$ oyle degil. en fazla yazari siteden atarsin, isterse doner dola$ir gene gelir. ek$i sozluk'un misyonu geregi yeni yazar almama $ansi pek yok. moderasyon grubu "$u guzel ortam bozulmasin" diye cali$an gonullulerden fazlasi degildir. oysa guru'nun neredeyse her aciklamasinda sarayin balkonundan a$agidaki ciftciye koyluye seslenen bir tema ortaya cikiyor.

    guru'yu geride kalan yillarda denk geldigimiz konu$malar ve ortak arkada$lardan oturu bilgili, yardimsever ve farkli bir adam olarak bilirim. hitabet ise bunlardan apayri konular ve yillardir guru tepki cekiyor, sonu gelmedi bir turlu.
771 entry daha
hesabın var mı? giriş yap