14 entry daha
  • tur bisikletçisiyim, alkol eşiğim de çok yüksektir ( yaşaşın metal müzik) neyse edirne civarlarında bulgar göçmeni bir abinin evinde kamp yapıyoruz. sağolsun davet etti, bahçesini bize açtı. biraz sohbet muhabbet sonrası size ev yapımı şarap ikram edeyim dedi. ev yapımı olduğu için atladık.

    gitti kazma, kürek aldı. toprağı biraz kazdı sonrasında bir testi (ortalama 3 litre) şarap çıkardı. epeydir bekliyor gençler dedi. sonra biz 6 kişi + 2 ev sahibi. bizden iki kişi içki içmiyordu, neyse 6 kişi güzelce o şarabı içtik. o kadar tatlı idi yağ gibi akıyordu. sürekli şarabı övüyorduk. gerçekten şarap kültürüm çok iyi olmamasına rağmen kaliteli şaraplar içtim ama kesinlikle içtiğim en iyi şarap idi. lakin kafa yapmıyordu olsun sorun yoktu güzel gidiyordu.

    taa ki. masadan kalkmaya çalıştım an fakir sümüğü gibi yere kapaklandım. yer ayaklarımın altından kaydı. sonra bütün enerjimi toplayım dedim ki ben burada uyurum ellemeyin.

    sağolsunlar kafama yastık üstümüde bişiler örtmüşler. ben böyle göt olmadım sayın sözlük. bulgar şarabı cidden efsane oluyormuş. bu bünye çek absinthe bile gördü, neler neler içmedim, ben böyle göt olmadım.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap