aynı isimdeki diğer başlıklar:
2869 entry daha
  • gone girl falan bilmem de haftalar önce derin'in oyunları olabileceğini #119707257 yazmıştım. şimdi sıkı durun devamı için tahminlerim şöyle; (tutarsa oturup senaryo yazacağım)
    derin planları yaptı evet, herşeyi ayarladı, evi dağıttı, çıkmadan önce volkan'ı panikle arayarak başına birşey geliyormuş gibi yapıp telefonu kapadı. gülümseyerek "bu iş tamam" dedi. kaçmak için arkasını bir döndü ki onu bekleyen psikoyla göz göze geldi. veya psikolarla. tabi ki asya'nın tedavi ettiği manyak karı- kocadan bahsediyorum. kaç bölümdür gözümüze sokulmasının başka sebebi olamaz di mi?! hazır, çalışanları kovmuş, çocuğu bakıcıyı göndermiş, güvenlik kameraları iptal.. tek başınayken yakaladılar bu salağı. çünkü hep asya hanımı korumak için etrafındalar. derin'in yaptıklarını farkedip, fırsatı yakaladılar. bayıltıp, kaçıracaklar muhtemelen.
    yani derin, oyun kurarken kurduğu oyunun içine düşmüş olacak.
    ya ne olacağı dı?! türk seyircisi metresin zaferine izin vermez, başarılı, saygın ve asil olan kazanmalıdır! bebesi olduğundan öldürmezler de. zafer yine asya'nın olur.
    son gülen, iyi güler temalı bir final izleyeceğiz.

    muhtemel sonda, derin eli kolu bağlı bulunacak ve kurtulacaktır. yaptıkları açığa çıkacak. hem bu sebepten bunalıma girecek, hem de o iki deliyle geçirdiği vakitlerden aklı tutulacak, keçileri kaçıracak muhtemelen.
    asya'cığımız da avustralya yolcusu. atlı- pardon motorlu prensi geldi. diziye dahil olmasının başka sebebi yok gibi. sadece şu olabilir;
    oğlu'nun gitmesine izin vermeyecek volkan'a son golü asya atabilir, ters köşe yapabilir, sürpriz son bekliyorum senaristlerden.
    ali ali dedikleri şu çocuk sinan'ın çocuğu çıkarsa var ya.. püüü. aşk-ı memnu finali gibi infial yaratır dizi.
    ve adını aldığı sadakatin kimde olmadığıyla seyirciyi şaşırtabilirler. biz bir sürü sadakatsiz insanın hikayesini izlerken, olmadık kişiden görürüz asıl olayı.
    en azından ben böyle yazardım sonu. bi düşünün ey senaristler! yazarken bile heyecanlı oldu.
1533 entry daha
hesabın var mı? giriş yap