477 entry daha
  • hakikaten orospu çocukluğu meslek olarak kabul edilmeli, bazı kimselere yüksek lisans ile yüksek o.ç. ünvanı verilmelidir.

    süheyl batum fetullahçı kahpeler tarafından yargılanan bir isimdir.

    yani, fetö'ye yıllar önce de fetö diyebilmiş kişilerin başında gelmektedir. ama şimdi geliyor kalleş bir şikeci evladı, hocaya fetöcü iması yapıyor.

    gerçi sevgili süheyl hocamız karşı karşıya bulunduğumuz alçak güruh hakkında şöyle bir demeç vermişti;

    "biz türk ordusunun yarısı içeri atılırken, 3 temmuz’a kadar o işi yapanlarla halı saha maçı yapıp tavla oynayan, 3 temmuz’dan sonra atatürk’ü hatırlayan bir camia değiliz. biz dün de bugün de atatürkçüyüz."

    fenerbahçelilerin saçma iddiasına karşı galatasaraylıların en başından beri yapması gerekeni yaptı;

    "biz galatasaraylıyız, kimseye hakkımızı yedirmeyiz, biz burdayız. bu saçma başvuru; hazır fanatik bir fenerbahçeliyi yakalamışken oldu, bittiye getirelim kafasında yapılmıştır. galatasaraylılar rahat olsun, galatasaray tüm camiasıyla buradadır."

    türkiye futbol şampiyonası ve milli eğitim kupası, maarif kupası denen milli kümenin ne olduğunu net şekilde anlatmıştır. türkiye futbol şampiyonası 1996'ya kadar devam etmiş. milli küme'ye ise hiçbir kıymeti harbiyesi yok diye zamanında fenerliler karşı çıkıp, müsabakalara yedek takım göndermiş.

    rakibimiz o kadar çaresizlik içinde ki; kağıtspor, yeldeğirmenispor, polisgücü ve devlet su işlerinin şampiyonluk yaşadığı turnuvalardan medet umar hale gelmişler.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap