17 entry daha
  • (bkz: asenkron reklam kodu/@kanzuk)

    tıklamaya üşenenler için bir kısım alıntı;
    "bu kod, sitenizin ziyaretçilerine daha az bir gecikme süresi ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlar. eş zamansız kod, web sayfanızın diğer bölümlerinin yüklenmesine kesinlikle engel olmaması açısından avantajlıdır. bu durum, kullanıcıların reklamlarınızı yüklerken sorun yaşaması durumunda bile sayfalarınızın içeriğini yükleyebileceği anlamına gelir. özellikle mobil kullanıcılar, web sayfalarını yüklerken daha az gecikme yaşayacaktır."

    ki bahsedilen duruma şurada da değinilmişti; (bkz: asenkron reklam kodu/@fair)
    sözlük bünyesinde bu konu hakkında bilgili olan teknik çalışanlar varken bu meselenin bir avukat olan kanzuk'a açıklatılarak öfkeli kalabalığın önüne linç edilsin diye atılması kesinlikle sedat'ın işidir. bu olaya da burada değinilmiş; (#58922684)
    ne zaman sözlükte tepki çeken bir olay yaşanır, derhal şamar oğlanı kanzuk ön saflara sürülür ssg tarafından. sinsi gibi bir de entry'i favlamış.

    sözün özü; kanzuk burada acunluk* mu yapıyordur, doğru mudur, yanlış mıdır, kasıtlı mıdır vs. bilemem ama yıllar önce böyle bir açıklama yapılmıştı benzeri durumlara dair.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap