aynı isimde "loki" başlığı da var
280 entry daha
  • bizim ülke insanı iyi ki sjw lafını öğrendi. ota boka sjw yazmaktan usanmıyor. başlıktan satır başları:

    --- spoiler ---

    - zenci loki. sjw. yahu orada lokinin 1000 tane versiyonu gösterilmiş. çocuk loki var timsah loki var. adam siyahi loki var diye sjw yazmış.

    - kang'i oynayan aktör çok lakayıt. sjw. yahu adam bir varyant olduğu için öyle resmedilmiş olmasın paşam? asıl kangi ileride görecek olmamızdan dolayı olmasın.
    --- spoiler ---

    neyse diziye ve marvel evrenine dair konuşacak olursak:

    --- spoiler ---

    - lokinin avengers ile endgame arasındaki dönüşümü 6 bölümlük dizide çok güzel verildi. günün sonunda elimizde endgame'de ölen loki'den daha "iyi" bir loki kaldı.

    - loki sadece kendine aşık olabilirdi öyle de oldu.

    - multiverse olayıyla marvel infinity war ve endgame'den de büyük planlar peşinde. başlıkta da yazıldığı gibi sonsuz olasılık var. şu ana kadar mcu olsun olmasın marvel filmlerinde oynamış herkes ölmüş, yaşıyor olsun karşımıza çıkabilir. mesela yeni bir wolverine mi gelecek, karakteri rebootlamadan yeni wolverine gelecek. bir bölümde tony stark cameosu mu olacak. tak onu göreceğiz. chris evans karşımıza hem kaptan amerika hem human torch olarak çıkabilecek. olasılıkların sonu yok yani. ellerinde müthiş bir potansiyel var. eğer dibine kadar kullanırlarsa 10 yıl sonraki ansable avengers filminde 100'ün üzerinde karakter gösterebilirler.

    - mcu timeline'ına multiverse ile daredevil kesin girecek gibi görünüyor. önünü açtılar sonunu getirsinler.
    --- spoiler ---
306 entry daha
hesabın var mı? giriş yap