4 entry daha
  • rakip takimin forumlarini basan taraftarlarin daha bir acikli versiyonu ise ezeli rakibinin rakibinin forumunu basan taraftarlardir..hic boyle x takim, y takim griligine girmeden gercek isimlerle ornekler vereyim:

    sene 2000, arsenal galatasaray maci oynaniyor, arsenal forumlarina galatasaray'li ziyaretciler akin ediyor. gs1905, hagi10, cimbombom tarzi kullanici isimleriyle.. bi yandan iyi niyet mesajlari, bir yandan kimi densizlerin "hagi vil fak yu in di ess" soylemlerine sahit olunuyor. kimisi geliyor king hakan sukur yaziyor, kimi arsenal yu ar e gud tiim bat vi vil vin.. ole ole oel rere re ra ra ra falan muhabbeti yapiyor.. arsenal'liler dumur tabi, kim lan bunlar, nerden cikti diye dusunuyorlar.. holigan olanlari galatasaray'lilara ana avrat sovuyor, kimisi iyi dilek mesaji iletiyor falan.. sonra neden forumlara fenerbahce taraftarlarida girmeye basliyor.. cincon henry is yor niu hazbind.. fak galatasaray, fenerbahce is the cempiyin of torki, vi von di lig 15 tayms falan diye. galatasaray taraftari hemen cikisiyor, fenerbahce iz gey, san of e bic falan muhabbeti derken arsenal taraftari hepten sasiriyor.. lan diyor burda ne ariyosunuz, gidip kendi memleketinizde kavga etsenize..

    bu hadise defalarca yasaniyor.. o zamanlar derdim ki ulan bu galatasaray'lilar bize ezik diyor, cok kiziyorum, ama gel gor ki kalkipta galatasaray'in rakibinin forumuna gitmisiz ya, yuh olsun, herifler ne dese haklilar..

    sonra galatasaray duraklama ve gerileme devresine giriyor (bkz: ossan abi) fenerbahce sampiyonlar liginde bisiyler yapmaya cabaliyor.. ve cogunlukla eline yuzune bulastiriyor.. manchester united forumlarindaki gs-fb kavgalarini hala hatirlarim.. oeoeoe rooney faked u ezik febe.. tuncay sanli faked yu and mancistir tugedir vit e karbon peypir in bitviin tarzi seviyesiz muhabbetler. manchester'lilar la olm bi siktirin gidin diyor.. bizimkiler gitmiyor tabi.. bi de manchester'lilara sovuyolar kendi forumlarinda..

    yine en son ornegi sevilla macidir.. biraz daha kendilerine guveni gelmis fenerbahce taraftarlari forumlara girip sevilla'ya fenerbahce hakkinda ne dusunduklerini soruyor, iyi dilek mesajlari iletiyor falan.. bekliyolar ki sevilla taraftari desin ki evet biz fenerbahce'yi biliyoruz, cok iyi takimsiniz, alex'te hakkeden 10 numara oyuncu be kardesim.. demiyor tabi boyle bisiy sevilla'lilar.. siz kimsiniz olm bi siktirin gidin diyor.. e haklilar tabi, ne isimiz var orda.. hadi bunu anladik.. sonra galatasaray'lilar geliyor foruma, sevilla is aur biradir tiim, kanoute vil fak febes ole ole diye.. sevilla'lilada duble dumur..

    yillardir yabanci forumlarida takip eden bir insan olarak olayin aciklamasinin cok basit oldugunu dusunuyorum.. zamaninda galatasaray avrupa'da gayet basarili oldu.. galibiyetler, kupalar, allah allaah.. koptu gidiyor cimbom.. e biz fenerbahce taraftarlarinin icine dert oldu tabi, yabanci ulkelerden insanlar sadece galatasaray'i biliyor, bizi bilmiyolar, o zaman gidip onlara isin aslini, galatasaray'dan buyuk oldugumuzu anlatalim yarim ingilizce'mizle dedik.. gittik, kendimizi daha da bi batirdik insanlarin gozunde.. insanlarin onunde cocuk gibi kavga ettik sen daha buyuksun, hayir ben daha buyugum diye.. utanc verici manzaralardi..

    simdi galatasaray taraftarida kalkip ayni boku yiyor.. gidip sevilla'ya sak sak cekmeler, manchester'la pinar basi soylemeler falan, turlu turlu forumlarda kendilerini kucuk dusurmeyi basardi galatasaray taraftarida..

    butun bunlarin tamami yabanci insanlardan duyulacak iki kelime iltifat icin.. yanip bitiyoruz bir milan taraftari, bir liverpool, bir barcelona taraftari forumlarinda "yeah i know they are a pretty strong team.. hagi/alex (kim olursa) is also a great player.. we must be careful in the away game, their supporters are really crazy" falan desin diye.. boyle bisiy duyduk mu aman allahim dunyalar bizim oluyor.. hemen kendi forumlarimiza kosup anlatiyoruz su forumun taraftari bizim icin soyle soyle iyi seyler soyledi diye, forum arkadaslarimizda super is yapmisin lan aferin diye sirtimizi sivazliyor...

    nooluyo lan elin herifi senin icin iyi iki kelam edince? bir anda avrupa devi mi oluyosun? yoo... salt yabanci hayranligi, ego oksamasi, ilgi acligi, aman bizi sevsinler hasreti.. bilmiyor ki benim mal taraftarlarim sen o forumu gidip basinca herifin seni sevesi varsa da nefret ettiriyosun kendinden..

    simdi chelsea macinda'da ayni sey olacak bakin.. milletce direk chelsea forumlarina girip tarumar edicez, sevgi dilenicez elin gotlek ingilizlerinden.. yeter ki galatasaray/fenerbahce is a good team lafini duyalim..

    sanmasin ki besiktas taraftari onlardan bahsetmedim diye kendileri farkli.. onlarda ayni bok.. bi desibel rekoru muhabbeti cikti ortaya, allahim buun avrupa forumlari carsi'nin desibelleriyle doldu.. bi barcelona maci oldu, keza ayni, sonra liverpool maci geldi catti, once besiktas'lilar gitti forumlara liverpool'u kardes takim ilan ettiler falan, sonra macin sonu rezillik oldu, bu sefer fenerliler, cimbom'lular o forumlara dalga gecmeye gittiler.. onceleri liverpool'u ve taraftarlarini kardes takim ilan eden besiktas'lilar kardes takimlarinin analarina sovduler falan.. ayak tabi hepsi.. yeterki liverpool taraftari desin ki auuvvv carsi is really good.. ne diycek lan? skinde misin sen liverpool'un?

    sen bi gunden bi gune gordun mu real madrid taraftarinin forum bastigini? buyuk takim olmak o dur iste, bizler gibi sevgi, ilgi dilenmek degil..

    sozun ozu sudur ki; yok birbirimizden farkimiz, hepimiz allahin maliyiz..
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap