105 entry daha
  • tam bir ikiyüzlülük turnusolu olmuş bir başlıktır kendisi.

    eskiden beri derler, ekşisözlük bir şeyi beğenmeme timi, ekşisözlük siksik timi, ekşici şunlar ekşici bunlar. ama bunlar böyle grup grup, her bir grup kendi halinde tutarlı ve istikrarlı idi. yani boş muhabbetse hep boş, bir şeyi sevmiyorlarsa onun tüm türevlerini sevmiyorlar. sinemadan yarısında çıkıyorlarsa hep yarısında çıkıyorlar başka zaman gidip diğer yarısını izliyorlar falan.

    şimdi ise gerçekten nerede tutarsız, nerede dengesiz, nerede mal değneği var toplanmış buraya.

    hemen yanda başka bir başlık var, bakınız ataşehir'de samuray kılıcıyla cinayet. orada yazılanlara bakın. işte neden bu insanlar dışarıda, bunları idam edeceksin, sokakta yürüyemez olduk, can güvenliğimiz yok, bu kadar ucuz mu yaşamak, aileleri neden sahip çıkmıyor, polis neden ilgilenmiyor falan.

    burada yazılanlara bak; valdemort gelmiş ehehe, pembe götlü hemen korkmuş eheh, sen de maske ile korkut kardeşim eheh, nereden bildin ki insanları yargılıyorsun, kişisel verilerin sikkosu kanunu ışığında sen suçlu olabilirsin dostum, ne var ki bunda her şeyi de abartmayın.

    lan siz gerçekten delirmişsiniz. her sike muhalif olmazsa ölecek hastalığına mı yakalandınız nedir? geçtim maskesini, kvksını, pembesini götünü, birisi benim evimin camını yumruklayıp küfür etse o camın önünde domaltır sikerim. kapıma böyle maskeyle gelse kapımı çalsa, o maskeyi hiç sökülmeyecek şekilde monte ederim. beni tanıyın yarın bir gün komşu olursak böyle salak sulak hareketler yapayım demeyin.

    evim lan orası benim, evim. kapıya böyle maske ile gelecek, küfürler edecek, beni korkutacak birisi de kalkıp bana pembe götlü diyecek. hayırdır aslanım sen elm sokağında mı oturuyorsun hayırdır her gün kimlerle takılıyorsun bu rahatlık nereden? yok kvkk diyecek. vallahi maskelinin üstüne koyar ikisinin birden amel defterini kapatırım, öte tarafta anlatsın derdini.

    iyice manyadınız lan siz deli gibi bir şey yaptınız kendinizi. bir kendinize gelin la.

    edith: bir çok mesaj gelmiş, bu mesajlar arasında bir takım kavram karmaşası yaşandığını da gördüğüm için not düşüyorum. diğer başlıkta da açıkladığım gibi şizofreni takip edilmesi önemli bir hastalıktır. insanlarin "deli" diye etiketlenmesi, toplumdan dışlanması, ötekileştirilmesi kabul edilemez. bu entryde bahsettiğim şey akıl hastalığı olduğu kuvvetle muhtemel bir insanın kapınıza maske ile dayanması karşısında yaşanan endişeye olan gerizekalıca, köpeksiz köyde değneksiz gezen sahte kabadayıca olan yaklaşımdır.
192 entry daha
hesabın var mı? giriş yap