26 entry daha
  • kendisi bitcoin yükselişteyken en koyu bitcoin maksimalist idi. ethereum ve defi yükselişteyken bu konularda öncü rolü üstlenmeye çalıştı. şimdilerde ise nft ve solana savunucusu olarak devam ediyor. kısacası kendisi parayı ve gücü sever, gerisine inanmaz.

    barry silbert'ın kripto para fonu olan digital currency group'ta çalışmadan önce sıradan birisiydi. orada önemli bağlantılar kurdu, işi öğrendi ve sonradan kendi fonunu kurarak bugünlere kadar geldi.

    kripto para alanında her konuya hakimmiş görüntüsü verebilen ve rahatça istediğini anlatabilen az sayıda kadın vardı. bu da onun ön plana çıkabilmesini sağladı. cnn, cnbc, bloomberg tv gibi televizyon kanallarında kripto ile ilgili durum değerlendirmelerinde aranan kişi haline geldi.

    insanlar zenginleştikçe ve güçlerini arttırdıkça içlerindeki zehiri dökmekten beis görmemeye başlarlar. kendisinin terörist başını öven açıklamasını buna bağlamak lazım. zamanı geldiğinde tweet'ini silip yanlış anlaşıldım diyerek hiç bir şey olmamış gibi davranmaya ve boş beleş açıklamalar yapmaya devam edecek, bundan şüpheniz olmasın.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap