9 entry daha
  • ulan siz nasıl çıldırmıyorsunuz allah aşkına? son türkiye'ye gelişimde döviz kazanıyor olmama rağmen elim gitmedi markette ödeme yapmaya, üniversite okurken poşet poşet aldığım abur cuburların teklileri bile ebesinin amı olmuş, bir adet 250 gram tereyağı için kaç saat çalışıyorsunuz lan, böyle saçmalık mı olur? ben ki bulunduğum ülkede en alt kademe insanlardan biriyim, ulan 5 dakikada kazandığım parayla alıyorum o bi paket tereyağını, hani bilgisayarı açıp bi tane mail cevaplayana kadar 1 tereyağı cepte. akşam bilgisayarı kapatana kadar 10 günlük market alışverişimi kazanmış oluyorum. siz nasıl kafayı yemiyorsunuz?
    çocuğunuza içireceğiniz süt, götünüzü silip sifon çekeceğiniz tuvalet kağıdı, kahvaltıda ekmeğe katık edeceğiniz sikik peynir için saatlerce çalışıyor olmak, maaşınızın yarısını hayatta kalacak düzeyde gıda alışverişine harcamak sizi nasıl rahatsız etmiyor yahu?

    lafım pınar ürünlerine gelen zamma değil, zaten sadece pınarla sınırlı kalmayacak. hepiniz bimin aknaz peynirine, a101in birşah yoğurduna muhtaç kalana kadar durmak yok yola devam.

    çıldıracağım yahu!
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap