29 entry daha
  • 34 hafta boyunca her maci izlemenin, her macın sonrasinda goruslerimizi burada insanlara anlatmamizin bir sekilde meyvesini alacagimiz karsilasma.. sampiyonluk arşivlerde güzel durucak tabii ki.. "14. sampiyonlugun senesi" nasil bilinmiyorsa, 22. sampiyonluk geldiginde de 17'nin hangi sene oldugu bilinmeyecek.. öyle veya böyle bu gercek..

    fakat benim icin mükemmel bir sene oldu bu.. her hafta galatasaray maclarından sonra onlarca, yüzlerce insandan mesaj almak, yüzlerce kardeşle tanışmak..

    mamafih, arkadas son maci beraber icelim, beraber kutlayalim dedim. her hafta tonla mesaj atan insanlardan bir tanesi "tabi abi beraber izleyelim" demedi.. yazıklar olsun.. hep sözdeymis "azuth efendi süpper yaziyorsun" demeler oraya kadarmis.. 34 macın 8'ini haftanın en begenilenlerine sokmanın bi hareketi yokmus. sonunda yalniz kaliyormussunuz arkadas.. sonunda bir basina kaliyormussun.. hani lan!! hani galatasaray'in adinin oldugu yerde umut vardi lan!!! ellerim böyle boş.. boş mu kalacakti sezonun şeyinde.. üzülüyorum.. istanbul'a gidemedik diye, para çıkıştıramadık diye bana hak görülen bu şeye.. yazık.. (eski türk filmi yildizi gibi ölürüm ben simdi.. bi basina yannız..) (yeterli ajitasyon olmadiysa daha devam edebilirim.. yalandan hastalik uydurayim bari)

    belki son izleyecegim maç bu.. yeni sezon'u görebilir miyim bilmiyorum.. neyse.. yalniz izlemekmiş na burda (alnimda) yazılı olan.. ne yapabilirim ki.. kader..
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap