7514 entry daha
  • ev türkler için en güvenilir yatırım aracıdır. faizden farklı olarak isteseler bile anapara olan eve dokunamadıkları için kirayı gönüllerince yerler.

    türkiyede kimse farklı bir yatırım aracına yönelmek için evini satmaz sadece daha iyi bir ev almak için evini satar.

    türkiyede kimse ev alırken kira fiyat performansı matematiğine girmez. evi beğendiyse ve bütçesine uygunsa alır ya oturur ya da kiraya verir. yok 30 senede parasını çıkarıyor bunun yerine eurobond alayım diyen adam bulamazsın.

    türkiyede ev almanın sonu yoktur. parası olan adamın 2 tane arabası varsa 10 tane evi vardır. daha çok para verirsen daha çok ev alır.

    türkiyede ev sadece bir yatırım aracı değil aynı zamanda çocuklara bırakılacak mirastır.

    türkiyede ev aldığına pişman olmuş adam yoktur. dolaş mesela bu başlıkta keşke ev almasaydım diyen adam bulamazsın. herkes iyi ki almışım der ve yakınlarına da almasını nasihat eder.

    türkiyede sadece ev alamayacak adamlar diğer yatırım araçlarına yatırım yaparlar. parası olan adam ev alır, ev kredisi çeker, diğerleri altın bitcoin vs.. uğraşır.

    ev almayın onun yerine bunu yapın şunu yapın diye akıl veren adamlara yarın para versen ilk yapacakları iş gidip ev almak olur. hatta kalanıyla 1 ev daha alırlar sonrasında harcamaya başlarlar.

    neden türkiyede ev almak bu kadar önemli çünkü halk korkuyor sokakta kalmaktan, işten kovulmaktan, dolandırılmaktan , bankaların yarın batıp paralarının gitmesinden, devalüasyondan, darbeden, savaştan vs.. bir gün bizde norveç gibi bir ülke oluruz , geleceğe güvenle bakarız, o zaman millet bırakır evlerin peşini gider iş güç kurar farklı şeylere yatırım yapar. o zamana kadar türkiyede ne ev aşkı biter ne de yastık altı kültürü.
3950 entry daha
hesabın var mı? giriş yap