2812 entry daha
  • iyi parti'den olmaz sorun var dedi. fetö mağdurları ile bile kavga etti. fetö mağdurlarını fetöcüler için attılar haklı çıktı. ha bu arada kaslı bir mağdur baya dayılandı. sonra haklıymışın emmi dedi.

    halktv'deydi. başkaldırdı. ekmeleddin kim la dedi? haklı çıktı.

    ekrem imamoğlu'dan olmaz dedi, detaylar verdi. aktrol dediniz. haklı çıktı.

    dink arkadaşım, fetö işi katilini bulun dedi, haklı çıktı.

    pkk ile iş tutarak iktidarda kalamazsınız dedi, haklı çıktı.

    2008 yılında fetönün cenazesi gelemez dedi. bakın sene 2008. o dönem abdestsiz ismi söylenmezdi tv'de haklı çıktı.

    şimdi diyor ki, anti göçmen siyaset geliyor. milli bir cephe gerekiyor. akp gitti, yeni akp olarak chp dizayn ediliyor. yine haklı çıkacak. ama burada troller ordusu imamoğlu, kılıçdaroğlu ve meral övmeye devam edecek. önünü göremeyene on yıllık vizyonlar çok geliyor. ekrem susun la diyor, bunlar da mal gibi susuyor. sonra erdoğan ve hüloğ eleştirisi yapıyor. götünün kılısınız.

    edit: gelmiş konuşmuş akp'ye yanladı diye. hödük böcek sürüleri yaz, milyonluk eşekler yaz youtube'a izle. sonra son dönemde çıkan saraya kılınan namazları oku. en son kitabı çıktı, onu oku. iktidar eleştirisi öğren. ya da okuma, izleme. bu kitap adlarıyla piyasaya çıkabilecek bir delikanlı yazar bul bana sadece. tanesi 2binden satılan kitaplardan değil ha. iki program önce eski başbakanlardan birine söylediklerini bir muhalif söylesin bir daha nihat genç dinlemem. hadi göster.

    db editi: türkiye'nin çıkışı seküler milliyetçi politikalar izleyen siyasettir, neo liberal karşıtı ve planlı ekonomi ile birlikte. ülkenin oturması gereken ana eksen budur.

    ülkenin büyük çoğunluğu (%20) atatürkçüyüm der yine büyük bir kısmı milliyetçi olduğunu söyler. bu damardan uzaklaşarak iktidar olamazsın. siyasal islam yüzde 15 ile milliyetçileri yanlarına alıp iktidardalar yıllardır.

    siyaseti dizayn edenler bu kemalist/milliyetçi damarı yok sayarak iş yapsalar da çıkış burasıdır. tepki koyun ve çantada keklik olmadığınızı anlasınlar. siz onları anlamak için çabalamayın onlar anlatsınlar. yirmi yıldır seçimleri kaybedip ülkenin içine edilmesini izleyenlerin sizi suçlama ve yönlendirme hakkı yok.

    son edit: adam beş yıl önce atatürk chp'de başkan adayı olmak için gerekli imzayı toplayamaz, demirtaş toplar dediydi. bu lafı abartı bulmuştum. onda da haklı çıktı ya la.

    madem dediklerinin tutmasından bahsettik, anti-göçmen dalgayı hissediyoruz değil mi?

    haklı çıktıkça editi: oğan'ı da desteklememişti. büyüklük halis mi?

    devam ediyor durduramıyoruz efendim editi:böyük atatürkçü jengör konusunu da ekleyelim. iliç konusu da var.
592 entry daha
hesabın var mı? giriş yap