12 entry daha
  • fikir olarak belki de en mükemmel şey ama ne yazık ki arayüzü berbat. daha önce de denemiştim yaklaşık 3 sene önce (doların 4 tl olduğu karanlık yıllarda 40 tl'ye almıştım 1 ayı) bugün bir daha denedim üstteki yazarın google play özel fiyatlandırmasını görünce yok hala beğenemedim.

    hali hazırda zaten marvel çizgi romanlarını okuyorum taa 60'lardan başladım uzun süredir de devam ediyorum üstteki yazarın 35 tl yazısını görünce fiyatı çok iyi korsan yapmaya değmez orijinal alayım hem destekleyeyim dedim (not fiyat şu an hali hazırda 70 tl olarak gözüküyor ancak 160 tl'den yine de iyidir tabii :()ancak aldığım gibi iptal ettim. 7 günlük deneme süresi olduğundan neyse ki para ödemedim.

    öncelikle arayüzü aşırı karışık karmakarışık, onun dışında çizgi romanları topluca seçip okudum işaretledim yok ben 1000'den fazla çizgi roman okumuşum ben bunların hepsini nasıl işaretleyeyim? hadi onu geçtim zamanında aldığım (2016) tabletimi kullanayım dedim uygulama kasıyor... ve hiçbir özel özelliği yok bütün marvel'ın (bir çizgi roman yayınlandıktan sonra 6 ay sonra yayınlanıyor.) çizgi romanlarının tek bir uygulama altında olması dışında. bir tek özelliği smart view olabilir o da öyle ahım şahım değil tablette zaten fark etmiyor üstüne benim tablette bu özelliği kullandığımda kastırdı.)

    ama korsan olarak cddisplayex uygulamasında sayfaların beyaz kenarları otomatik olarak kesiliyor (bu özellik gerçekten müthiş bu arada ilk aradığım özellik oldu), attığım çizgi romanlarını topluca seçip okudum işaretleyebiliyorum vs. kullanmadığım ama güzel özelliklerden bir kaçı da sayfa geçişlerinde animasyon ekleyebiliyorsunuz, okuma yönünü değiştirip manga yönünde soldan sağa ayarlayabiliyor, sayfaları sağdan sola kaydırma değilde yukardan aşağı kaydırmalı vs. de ayarlayabiliyorsunuz.

    ve bunun dışında tachiyomi adında bir uygulamayı indirip comicextra eklentisini eklerseniz bu zamana kadar çıkmış neredeyse bütün çizgi romanlar elinizin altında (indirme seçeneğiyle aynı marvel unlimited gibi) okumaya müsait oluyor. ve bu uygulamada sadece marvel yok dc'dir vs. diğer yayıncıların da var.

    yani pek bir numarası açıkçası yok hele 10 dolara değecek (70 tl şu an türkiye'de ama 2 ay önce 35 tl olduğuna göre artar bu fiyatta) hiç yok.

    not: 35 tl fiyatı ios içinmiş ve artma olmamış. android'de şu an 70 tl aylığı, yıllık aldığınızda 606 tl olup aylığı ortalama 50 tl'ye geliyor.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap