16 entry daha
  • biletleri (34) 93 4923750 nolu telefondan, www.alhambra-tickets.es adresinden veya la caixa bankalarındaki servicaixa makinalarından alınabilir. sabah, öğleden sonra veya gece bileti alınabiliyor. rezervasyonlu biletlerin sınırlı olmasından dolayı bir gün önce aradığınızda bilet bulamayabilirsiniz... bilet bulamazsanız üzülmeyin.. sabah ve öğleden sonra için 1000'er bilet satıyorlar.. erkenden kapıda sıraya girin.. bu arada, rezervasyonlu biletiniz varsa ancak sarayı gezeceğiniz günde bileti teslim alabiliyorsunuz.. iki çeşit bilet var.. biri bütün alanı gezebildiğiniz bilet diğeri ise sadece generalife ve bahçeleri gezebildiğiniz bilet... ikinci bileti her saat bulma şansınız var..

    biletinizi aldıktan sonra üzerinde nasrid palace için yazılan saati mutlaka kontrol etmek gerekiyor.. nasrid palace'ı gezmek için sadece yarım saat süre veriyolar ve yarım saatte ancak hızlı hızlı gezebiliyorsunuz.. tavsiyem yazan saatten bi 10-15dk önce nasrid'in önünde sıraya girmeniz ve içeri giren ilk kişileriden olmaya çalışmanız..

    aslanlı avlu'ya gittiğinizde bu aralar bir hayal kırılığı ile karşılaşabilirsiniz çünkü şu aralar aslanlar kaldırılmıiş durumda... restorasyondalar.. içeride bir müzede aslanlardan 1-2 örnek görebiliyorsunuz..

    nasrid palace'da ağzınız açık, hayran bir şekilde gezdikten sonra generalife ve etkileyici su oyunları ile dolu olan bahçeleri gezebilirsiniz.. şu anda estetik, şekilli şekilli bitkilerden oluşan bahçeler eskiden hep meyve ağaçlarıyla doluymuş..

    elhamra'yı içeride gezip bitirdikten sonra akşam vakti, güneş batarken bir de san nicolas tepesine çıkmak lazım.. elhamra'nın tamamnının dışarıdan en iyi görünebildiği yer burası.. şarap ve sevgili eşliğinde duvarın üstüne oturup manzaranın tadını çıkarmanız tavsiyesiyle..
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap