3 entry daha
  • - kunta, dostum, hani kızmayacaktık? hani ne konuşmuştuk?
    - senin ağzına sıçiim ben göt, kuntaymış, kunta siksin seni!
    - aaa? aaaa? ayıp oluyor ama. ben önden dedim. ben kırbaçlarım dedim. sen ne dedin? tabi dedin sonra içsellik bi şeyler dedin kunta? söylediklerine katılmıyorum, ama söyleyebilmen için seni sonsuza kadar kırbaçlayabilirim kunti? hem nedir? söz akittir. önden konuşmuşsak kabul etmişsin olarak işlem görür bende. rızanla kırbaçladım. yakışmıyor. zaten savaştın diye de kırbaçlamadık. savaşsan asmak zorunda kalırdık. kaçtın diye kırbaçladık. kaçmışsın hala ötüyon.
    - ulan göt? hala neyi temize çekmeye çalışıyorsun.
    - ooo. bu mu argümanın? bu mu savlaman? ne anlamam gerekiyor benim bundan? argüman değil ki bu...vala iktidar size geçse sizden korkulur. suçsuz köleleri de kırbaçlarsınız siz.
    - abi yürü git delirtme adamı.
    - oo git demek...bu muymuş senin kölelik bitsin anlayışın kunta? buymuş demek. sinirlendikçe, kızdıkça eşe dosta çemkirmekmiş. kunta değil suntaymışsın sen...hahahah nası? çak...ha ellerin bağlı...neyse...az sakin olsan. bu kadar heyecanlanmasan. olaya makro sistemden baksana az. makroydun hani? bana da haksızlık oluyor, beni savunan yok! sikiyim böyle işi ya?! işimi yapıyorum azar işitiyorum? bıraksam efendinin çiftliğini dingonun ahırına çevireceksiniz?!? oho bundan sonra kötü kırbaççı olacam abi. iyilik yaramıyor.
    - hadi len.
    - valla ben artık sana asiiik yapma falan demiyorum, ister toby olarak, ister kunta olarak yine yap, yine ben çatlatacam ensende kırbacı. benim canım belki senden daha fazla yanacak ama olsun. gerekirse bu özveride de bulunurum. varsın kötü bilsinler. anlatamadım kimseye derdimi arkadaş!
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap