39 entry daha
  • 2022 temmuz itibarıyla kokteyller 180 tl civarı, pizzalar 150-200 tl, biralar 70-80 tl olan kaş'ın en meşhur işletmelerinden biridir. kaşın spesiyalitesi jacknar en çok tüketilen kokteyl gördüğüm kadarıyla.

    genel olarak, ortamı güzel, hizmet fena sayılmaz. yeme içme kalitesi kaş ortalamasının üzerindedir. bar kısmında ise gördüğüm kadarıyla müdavim değilseniz fazla bir ilgi alaka beklememek lazım.

    küçükçakıl mevkiinde, kayaların altından tatlı su karıştığı için deniz suyu baya serindir. denize iskeleden girildiği için yüzme bilmeyenlere uygun değildir. eğer çocuğunuz yaz boyu sudan çıkmayan fok balığı gibi bir şey değilse (var böyle çocuklar) çocuklu aileler için konforlu bir yer değildir. hem kendiniz yüzme bilmiyorsanız hem de çocuğunuz varsa buradan denize girmek çok kötü bir fikirdir.

    serbest dalış, snorkel meraklısıysanız burada güzel vakit geçirirsiniz. su altı, görüş mesafesi çok iyidir ve canlılık açısından fena değildir. ancak ben derya beach ve buradaki diğer işletmelerin yerinde olsam yeni gelişen dikenli deniz kestanelerini daha fazla yayılmadan düzenli olarak yok ederdim. hızla yayılıyorlar. önceki senelerde yoktu böyle bir şey.

    edit: 2023 temmuz itibarıyla fiyatları 2x alabilirsiniz.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap