4 entry daha
  • fiilen savaşta olan bir ülkede normaldir. malumdur ki, tişört ve atlet gibi giysiler, tankların egzoz, egzost ve ekzos gibi muhtelif aksamına tıkanınca onları bozabiliyor.

    edit: şöyle bir bilgi geldi:
    "üzerindekiler sanırım ukrayna ordusunun askeri üniforması. tişörtten üniforma mı olur derseniz, bizim ordu içinde aynı durum geçerli sayılır. çünkü ben de askerken arazi operasyonlarından aynen bu şekilde giyiniyorduk. dolayısıyla bu üniforma "ben şu an sahada aktif olarak askerlik yapıyorum" anlamına gelir.
    yani simgesel bir durumdur, politik ya da diplomatik bir saygısızlık içermez.
    kaldı ki, zelensky savaş başladığı ilk dakikadan beri bu kıyafetleri giyiyor. ab toplantılarına zoom üzerinden katılırken de bunu giydi, başka liderlerle de görüşürken bunları giydi."
    @attan dusen son padisah bildirdi.

    edit2: tişört, fanila gibi şeylerle tank durdurulabildiği iddiası bana ait değildir. o iddiada olan insanlardansanız giysilerinin normal olduğunu ve o giysilerin bir amacı olduğunu anlamanız lazım. olur mu hacı öyle iş diyorsanız, fanila ile tank durdurma meselesinin bir kısmına iman edip bir kısmını inkar ediyorsunuz demektir. ya da fanilaların bazısına inanıyor ama bazısına da inanmıyorsunuzdur.

    fanilaya iman edenlerden değilseniz, resmî ve fiilî olarak savaşta olan bir ülkede olduğunu ve zelensky'nin bu tutumunun ülkemize has bir şey olduğunu düşünmeniz yanlıştır. aklen ve ruhen savaşı yaşayan biri için normaldir.
99 entry daha
hesabın var mı? giriş yap