18 entry daha
  • hakkında yazılan entrylerin bir kısmında epey yanlış bilgilerin olduğu club.

    bir kere kitkat içeride herkesin tuttuğunu öptüğü, rastgele birilerinin kucağına atladığı bir seks kulübü kesinlikle değil, böyle bir niyetiniz varsa insomnia gibi başka mekanlara gitmelisiniz. kitkat mükemmel bir tekno müzik kulübü, akşam 10'dan sabaha kadar kendinizden geçeceğiniz durmak bilmeden devam eden harika bir müzik/dans alanı var. bunun yanında o günün programına göre mekanın diğer bölgelerinde show amaçlı fetiş eventleri de dönebiliyor, izleyebilir ya da katılabilirsiniz.

    bahsedildiği gibi havuzun olduğu avlu kısmında uzanıp gayet chill bir şekilde oturup arkadaşınız/sevgilinizle muhabbet edebilir ya da yeni insanlarla tanışabilirsiniz. cinsellik kısmına gelirsek..evet mekanın dark room denilen köşelerinde, özellikle ilerleyen saatlerde, hareketlilik oluyor ve isteyen istediğini rahatça yaşayabiliyor (bence özellikle exhibitionist fantezilere sahip insanlar için harika) ama oraya gelen insanların çoğunun derdi özgürce, yargılanmadan ve içinden geldiği gibi müziğin tadını çıkarabilmek diye düşünüyorum.

    gitmeye niyeti olanlardan dresscode, içeri nasıl girilir ne yapılır vs konularda detaylı sorusu olan varsa yeşillendirebilir.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap