234 entry daha
  • herkesin, ekstra alışveriş yapmadan, elindeki malzemeleri kullanarak hazırlayabileceği ekonomik televizyon programı.

    malzemeler;

    1 adet taş gibi kız : televizyondaki her film, dizi, eğlence, spor ve hatta tartışma programlarının olmazsa olmazı, bir nevi zap kapanı. kanallar arasında gezerken yan koltuktan "aç ula aç ula aç aç ç ç çççç leeeaa" seslerine -içses de olabilir- dayanamayarak programı takip etme etkisi yaratabilir. varsa sarışın ve göğüs dekolteli olması programımızın tadını daha lezzetli yapacaktır.

    1 adet genç, tercihen askerliği yapmamış, öğrenci veya yalnız yaşayan erkek : evi küçük, gösterişsiz, dağınık ve plastik eşyalardan oluşacağı için kafadan espri malzemesi olacak, diğer maddelerde değineceğimiz teyzelerin gazabından korktukları için ses de çıkaramayıp cümbüşe eşlik edecektir. taş hatun kadar olmasa da ergen kızları ekrana çekmeye yetecek karizmada olmasına özen gösterilmelidir.

    1 adet sezen aksu ya sezen diyen hafif kilolu kadin : programın en önemli parçası bu kadındır, adeta tuzu biberidir. yarışmacılar arasında dengeyi sağlayarak katelizör görevi görür. yeri geldiğinde el bombasının pimini çeker, yeri geldiğinde hadi bırakın kavga etmeyi de tatlılarımızı yiyelim diyerek ortamı sakinleştirir.

    1 adet ne idüğü belirsiz amca : programın en değişken malzemesi bu amcadır. kimi zaman yurt dışından gelmiş biri, kimi zaman anadolunun bağrından kopup gelmiş birisi, bazen cool yaşayan ve programdan önce alkol almakta sakınca görmeyen biri. bu amca tamamen opsiyonel olarak sunulup, kişinin damak zevkine göre belirlenir.

    1 adet çirkef teyze : programımızın ana malzemesi bu teyzedir, ızgaradaki et, pilavdaki pirinç kadar olmazsa olmazdır. semra hanım izleyerek kendini geliştirmiş olması kaçınılmazdır. bütün fitne fesat bu kadın tarafından başlatılır. en son, sular durulduğunda ben aslında öyle bişiy demek istemedim benzeri söylemleriyle zeytinyağı gibi üstlere çıktığı gözlenir. teyze olması illa yaşını almış bir hanım olması anlamına gelmez, kendini geliştirmiş, sabah sabah, öğlen öğlen yayınlanan desti izdivaç programlarının sıkı takipçileri bu kategoriye girer.

    hazırlanışı;

    tüm malzemeleri karıştırıp, harlı ateşte kaynatıyoruz, programımız servise hazır.

    avrupa yakası editi :
    1 adet taş gibi kız : aslı (yaprak kadar olmasa da sonuçta başrolde ve gayet iri)
    1 adet genç, tercihen askerliği yapmamış, öğrenci veya yalnız yaşayan erkek : dursun (burası tanrıverdinin hakkıydı)
    1 adet sezen aksu ya sezen diyen hafif kilolu kadin : makbule (rakibi yok)
    1 adet ne idüğü belirsiz amca : burhan (...)
    1 adet çirkef teyze : dilber hala (!!!)
3877 entry daha
hesabın var mı? giriş yap