• edit18;

    az önce hastaneden araladılar. maalesef ufaklık hayata tutunamadı, kaybettik. ne yaptıysam yaşatamadım. çok güzel hayallerim vardı onunla. adını "ekşi" bile koymuştum ki yaşarsa hepimizin ufak kedisi olsun. gelirse diye yemek kablarını bile kaldırmadım. yine de destek olan tüm herkes, hakkını helal etsin. hayatta umarım bir şekilde, bu yaptığınız iyiliğin karşılığını bulacaksınız. gönderdiğiniz desteklerden kalan olursa hayvanlara mama alacağım onunda görselini atarım çok kötüyüm birazdan almaya gideceğim.

    birkaç güne kadar da kendimi toparladıktan sonra, tüm gelir ve giderleri gösterip video halinde bölüm 2 olarak çekip youtube kanalıma atacağım. dediğim gibi üzerimde kimsenin hakkının kalmasını istemem. belki bir umut bu sayede başka canlılar kurtulur. hepiniz sağlıcakla kalın..

    sürecin başından 6 kasıma kadar olan kısımı youtube'a video halinde yükledim arkadaşlar izleyebilirsiniz. bölüm bölüm şeklinde gideceğim. belki bu video sayesinde hepimizin sayesinde bir can ve sonra binlerce can kurtulur. tüm masraf ve gelirlerin de olduğu videoyu tedavi süreci bittiğinde (5 güne kadar) makbuzlar ile paylaşacağım. en aşağı görsel kısmında da paylaştıklarım var. iyi ki varsınız ne kadar teşekkür etsem azdır.

    tedavi süreci youtube video bölüm-1

    edit1;

    arkadaşlar selam;
    çok acil yardımınıza ihtiyacım var. bu yavru kediyi 2 gün önce sokakta bulup sahiplendim. hiçbir şey yokken dün eve geldiğimde bu şekildeydi. hemen acil veterinere götürdüm röntgen çekti bir şey bulamadığını söyledi ve sadece antibiyotik yaptı. röntgen sonuçlarını başka bir veterinere attığımda ise birisi "ciğerlerinde ödem var derken" başka bir veteriner ise, ciğerlerinde bir şey görünmüyor bronşitler kapalı olabilir dedi. fazla bütçem olmadığı için ancak bu kadarına gücüm yetti. şehir olarak eskişehir de yaşıyorum. barınağa da vermek istemedim çok iyi bakamadıklarını duydum. 2 gündür kedi ne bir şey yiyip nede içiyor. uyuyamıyor da ne yapacağımı bilemedim. ölmesine veya tekrar dışarıya bırakmaya hayatta göz yumamam. eskişehir içi tanıdık veteriner arkadaşları olan ve destek olabilecek veteriner varsa çok sevinirim.
    bu videodan ne sonuç çıkartabilirse önerilerine açığım. ayrıca röntgen fotoğraflarını ve videoyu da yüklüyorum. iyi akşamlar dilerim

    video
    video 2

    https://eksisozluk.com/img/k6efngv0
    https://eksisozluk.com/img/dpwbko2t

    edit;

    arkadaşlar mesajlarınız ve tavsiyeler için çok sağolun videoyu ve röntgen fotoğraflarını veteriner tanıdığı olanlar varsa ve iletirse çok sevinirim. benim elimden bu kadarı geldi. umarım kurtarabiliriz tekrar destekleriniz için teşekkürler.

    edit2;

    arkadaşlar çok fazla destek olmak isteyen var. inanın bugün letgodan paltoyu satıp aldığım parayla bu yavrunun ilaç masraflarını da ödedim ona kısmetmiş. videosunu bile çektim anı kalsın iyileşirse diye. asıl konumuza dönecek olursak bir veteriner hocam karnında sıvı birikmiş gibi duruyor dedi. bugün kediye bakan veteriner bey de aynı mesajı attı yarın tekrar götüreceğim.

    edit3;

    arkadaşlar mesajlara yetişemiyorum çoğu mesaj eskişehir vişnelik mahallesinde bulunan nuh'un gemisi adlı veteriner kliniğini önerdi. yarın ilk işim oraya gitmek olacak fakat bütçem kalmadı maddi olarak çok destek olmak isteyen kişiler var ibanı bırakıyorum gelişmelerden haberdar edeceğim. hepiniz çok sağolun.

    edit4;

    video ile hemen bir açıklama yapacağım ayrıca kediyi de göstereceğim şuan maddi manevi olarak çok destek olan var ne diyeceğimi bilemiyorum 10 dakikaya kadar video atıyorum hepinize ayrı teşekkür ederim

    edit5;

    arkadaşlar ibanı kaldırmak durumunda kaldım valilik izini olmadan şuan yasak olduğunu söylediler isteyene yine mesaj olarak atabilirim. yeni bir video yüklüyorum kedinin durumu hakkında hepinize sonsuz teşekkürler. umarım bu geceyi atlatabilirsek yarın tüm imkanları kullanacağım.

    edit6;
    arkadaşlar çok fazla mesaj atan ve yavru kedinin de yarından sonra durumu hakkında bilgi vermemi isteyenler var. edit halinde buradan yazı olarak paylaşmaya devam edeceğim. başlık muhtemelen yarın gündem de kalmayacağı için gelişmeleri ve süreci başından sonuna kasar video olarak da youtube kanalıma yükleyeceğim. gelişmeleri dileyen oradan da takip edebilir.

    edit7;

    gelen mesajların çoğuna cevap vermeye çalıştım. ayrıca başlık içinde yazılan entrleri de okudum. ibana gelen miktarı video görüntüsü alarak, ayrıca da ufaklık için masraf ettiğim ücretlerin faturasını alarak da video olarak paylaşacağım. eğer artan miktar olursa sokak hayvanlarına mama alıp dağıttığım da belki yüzünüzde biraz da olsa kızarma olur . bu paranın bir kuruşunu kendim için harcamadığımı kanıtlayacağımdan endişeniz olmasın.

    edit8;

    gece saat 3.00 arkadaşlar
    nöbetçi bir hayvan hastanesi buldum şuan sadece hava verebilirlermiş. yarın için de eğer karnında sıvı varsa hekimler gelince halledebileceklerini söyledi asistan. taksi çağırdım hazırlanıyorum. hastaneden bildirim yapacağım

    edit9;

    hastanedeyiz. ufaklığı yoğun bakım ünitesine aldılar ve oksijen veriyorlar. yarın öğlene kadar orada kalacak arkadaşlar. öğlen tekrar geleceğim. dualarınızı eksik etmeyin.

    edit 10;

    hastaneden videomuzu bırakıyorum en azından sabaha kadar biraz daha rahat nefes alması için getirdim.

    edit11;

    arkadaşlar günaydın gece eve çok geç dönebildiğim için yeni uyandım. hastaneyi aradım durumunda çok fazla değişiklik yokmuş ama veteriner arkadaşlarla konuşacağım. imkanları çok iyi olan bir hastane ismi "sempati hayvan hastanesi" eskişehir'li çoğu hayvansever bilir. eğer orada kalması gerekirse bi süre daha bırakabilirim karnında ki sıvının alınması için.

    hastaneye gidince en kısa süre içerisinde editleme yapacağım endişeniz olmasın.

    hastane videomuz
    görsel hastane görselimiz1
    görsel hastane görselimiz2

    edit12;

    arkadaşlar şuana kadar toplam 2000 tl civarında para toplanmış hepsinin görselini paylaşıyorum giderleri de tedavi süreci sonrası paylaşacağım. ben gönderdim ama benim burada ismim yok diyen görseli ile entry'sini girebilir. kim ne kadar gönderdiyse paylaştım. şuan hastaneye gidiyorum doktorla telefonda görüştüm şuan tedavi altında muhtemelen ufaklıklığımız orada kalmaya devam edecek. gelişmelerden haberdar edeceğim

    ibana gelen hesap görüntülerini ve giderlierini bir sonraki edit de yükledim inceleyebilirsiniz

    edit13;

    şuan hastaneden geliyorum arkadaşlar. öncelikle; ufaklığımızı gördüm durumu biraz daha iyiydi en azından ilk video daki gibi nefes verirken ses çıkarmıyordu ve biraz daha kendini toparlamış gibiydi ama doktor bey'in söylediklerine göre hayati tehlikesi devam etmekte ama ellerinden geleni de yapacaklarını söyledikler. teşhis olarak ciğerlerinde yoğun miktarda enfeksiyon çıktı ve yeterince ciğerlerine hava gitmiyormuş.
    veteriner 1 hafta daha kalması gerektiğini söyledi. maddi imkanlarımız ucu ucuna yetecek gibi görünüyor tekrardan tüm herkese sonsuz teşekkür ederim. şuan eskişehir'de en iyi imkan ve en iyi şartlarda tedavi gördüğünden şüpheniz olmasın. hepinize çok ama çok teşekkür ederim. artık gerisi önce allah'ın sonra doktorların elinde.

    günlük 125 tl kalış ücreti, yeni röntgen çekimleri ilaç tedavileri vs derken 1 haftalık süreçte toplam 1800 tl gibi bir fiyat çıkacağını söyledi. bugün 500 tl dün gece de 225 tl taksi + 200 tl oksijen makinesi ücreti tuttu. gider fotoğraflarını ve yeni röntgen fotoğraflarını yüklüyorum aşağıdan takip edebilirsiniz.
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel

    bu arada olabildiğince yumurcağı görmeye gideceğim şuan elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. maddi manevi destek olan herkesten allah razı olsun. ben çok umutluyum. bir an önce hep birlikte iyileştirip karşınıza çıkarmayı umuyorum.

    edit14;

    arkadaşlar sözlük sanırım bu entry den sonra "lanetli çaylak" yapmış bir şey anlamadım ama bazı arkadaşlara mesaj gönderemiyorum sanırım sebebi bu.
    sözlük yöneticilerine durumu mail olarak bildirdim

    youtube kanalına tedavi süreci bittiğinde (yaklaşık 1 hafta sonra) uzun bir video yükleyeceğim sürecin başından sonuna kadar anlatacağım bir video olacak tüm her şeye oradan ayrıca bakabileceksiniz. bu süre zarfı içinde tabi sık sık editleme yapacağım. sizden ricam başlığı gündem de tutmanız ki insanlarla iletişime geçebileyim. soru soranlara dönüş yapamıyorum. destek olanlara cevap vermek zorundayım. ayrıca son olarak asiye adlı yardımsever bir hanım bir miktar da o göndermiş görüntülere ekleme yaptım. hepinize sevgilerimle destekleriniz için sağolun

    4 kasım 15.00 cuma ufaklığımızın son hali

    edit15;

    5 kasım cumartesi.
    arkadaşlar hastaneyi aradım ufaklığın durumu stabilmiş ayrıca kan testi uygulanmış kanında bir problem yok negatif çıkmış. oksijen tedavisi sürüyormuş. bugün iş yerinde olduğum için ufaklığın yanına yarın uğramaya çalışacağım bilginize. bu arada gider fiş ve fotoğraflarını yavaş yavaş yüklüyorum. daha hastaneye ödeyeceğim ücret var. gelirleri de paylaşıyorum aşağıda ki görselden kontrolleri sağlayabilirsiniz.

    edit16;

    7 kasım pazartesi

    7 kasım pazartesi ufaklığın son hali

    7 kasım video 2

    arkadaşlar az önce ufaklığın yanında, hastanedeydim. maalesef durumu çok ama çok kötü ne diyeceğimi bilemiyorum. kelimeler kıfayetsiz kaldı. doktor bey de ümitli konuşmadı. gittikçe ağırlaşıyor. ciğerleri artık oksijeni alamıyor. hastane de veteriner hekim sen elinden geleni yaptın bizde yapıyoruz ama artık mucizeye kaldı durumu dedi. kendimi çaresiz hissettiğim en kötü anlardan biriydi. önümüzde ki birkaç gün çok kritik. dualarınızı eksik etmeyin. tüm umutlarım bitiyor bu durumda göreceğimi tahmin etmedim. bu ufaklık emanetiniz. gece veya birazdan telefon gelecek diye korkmuyor değilim. yarın tekrar gideceğim. hekimin yüzünde ki ifade de hiç iyi değildi, beklemekten başka yapacak bir şey yok dedi. şuan dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz kalmadı. hepinize yeniden teşekkür ediyorum.

    edit17;

    hastaneden aradılar ufaklığın hastalığı hakkında teşhis raporu istemiştim. çünkü çok kişi fib'e bağlı bir hastalık geçiriyor olabilir veya ciğerlerinde sıvı olabilir demişti. rapor görselini paylaşıyorum. hastalığının adı "pnömoni"
    https://eksisozluk.com/img/p1lmywys
    süreci, giderleri fiş ve makbuzları ile başından sonuna kadar youtube'de paylaşacağım. üzerimde kalmasın

    video3

    video

    görsel
    görsel
    görsel

    görsel

    görsel

    görsel
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap