2 entry daha
  • ilk yargıları da şu şekilde cereyan eder. (bkz: espir ali siyenç kılıç)

    dr.rifat paşa sokağinda cinayet

    kadir gelince, şövalyelerin lakırdısı ansızın diner. işgal ünitesinin mavi hayaletleri arasında piçin teki, leo. irem, kötümser mor bir orospu. saplantılarını gizleyebilmek için, büyük olasılıkla yunan geleneğinin yüreğinde kısa bir zaman dilimiydi. nüfusu sekiz yüz bini bulan karanlığı önüne katmış tiz çığlıklar, gerçek tabela akordeonundan çok daha fazlası. binbaşı rıfat'ın tedirgin bakışları, lale dudaklarını korkunç sırıtışlara kurban veren lale; şebnem'in beş kuşak tepeden babaannesi. izmir'de ofsayt tekrar sekreterliğine getirilen, geveze, aptal, küstah ve gururlu omurgalı hayvanlar filumu, üyelerinin embriyonlarında oluşan külüstür dil, sürekli kopyalanan form ve roman. lale, soylu bir ailedendi, otuz yaşına varmadan bir dizi küçük düşürücü skandalın nesnesi olmuştu. fransız şair, tarihçi ve suikastçı gilles xenomorph şöyle der: "kraliçe'nin sürtük olduğunu ilk hıçkıran komün üyesinin kiliseyi afallatma olasılığı k. irmağının kuzeyinde en yüksek değerini alır." buna mukabil, yüzyılın sonunda, toprak tasarrufuna dayanan ama durmaksızın otoyol inşa etmeyi de ihmal etmeyen yeni ticari kollar türedi. vezina ödülü sahibi genç kaleci kupasını kaldırırken melankolik bir rapsodiyi yurduna ıslıklıyor. o günlerde alabama'da birim öküz başına üretim maliyeti temelde şemsiye ve köle tekelinin hortlattığı bir rant akışı biçiminde tezahür eder. sıcaklık (misal, 100 f) ısının bir tezahürüdür. kapitalizm sonrası tarihsel çözümlerde, 7 aralık 2060'da, şam dekatlon mürettibi aziz h., emek, sermaye, tasarruf üçgeninde, şöyle zırvalar: "hükümet tarafından bir yerde tütün veya sigara fabrikası yapılacağı kararlaştırılınca, termodinamik biliminin kurucularının iskeletleri mevsimlik sakal tıraşı kreşendosunu oyuna sürer." lagrange'ın ve laplace'ın elipsoit hanedanları, klasik jilet mukavemetinin arkasındaki terörü ve şefkati hava karardığında daha kalın vurgularla sahneler. ibrahim topal cinayeti: otuz sekiz yaşında, elmas avcısı, satranç şampiyonu ve iflah olmaz bir kumarbaz. karaciğerine yediği tek kurşun sebebiyle ölüm. engizisyon kuvarsiti, prekambriyen hayvan topluluklarına mensup şairleri ve savcıları kutsarken ulusal cumhuriyet muhafızları sonraki kurbanlarını seçerler. katiller hakimiyete koşullanmış iken yeni doğmuş bir bebek gülmeye başlar.

    terk edildiğinde ağlamaya kilitlenen mahpus bankacı bir şişe viskiyi tek başına bitirir. rodos ve kıbrıs kralı xx. benedetto oğullarına onlar için pek küçük bir ülke miras bırakır. mahşerin dört atlısı zaman, veba, kıtlık ve ölüm; roketlerini kızına ve dul eşine isabet edecek şekilde ateşler. ibrahim, gittikçe çoğalan kalabalığın ortasında kaybolur. sükunetini koruyan kumarbaz, engebeli arazide çok fena pusula kullanır. nöbetçinin cesedinin bağırsaklarını yerden toplayan hamarat hizmetçi ahtapotu buzun üzerinden alıp tavaya doğrar. çıplak gözle görülmesi olanaksız nesneleri tespit etme fenomeninin üstadı colorado'lu mr. brown yetmiş beşinci yaş gününü gayet neşeli bir vaziyette kutlar. başarısız ayaklanma lider asi bir macar, bohemya'daki bir cizvit okulunu bitirir. "procyon" cinsi etçil memelilerin kuyruk falı çok şatafatlı bir geleceği vaat eder. itfaiye eri ve kübist keşiş, lale'nin iki dedesine tekabül eder. papa xii. innocentius, hoşgörülü soyluların hücumdan yararlanarak yeni topraklar ele geçirmeye çalışması üzerine gösterge kağıttaki bileşik faizi farklı bir dalga boyuna yönlendirir. saçmalama ve şiir acizce ihracatçıya teslim olur. kavramlaştırma, görüntüden arınmış azotlu bir tavırla kişinin fikirleri üzerine çöker. yargıya varmak, hakikati çivilemenin temposu, evrensel tahrik kampları ve zafer dileğinin bağışlanması sayesinde gerçekleşir. son emir doğum sırasında ölecektir. yas tutup karalar bağlayan falcı moruk, pamuk prensesin dehşet ve korku saçan halasıdır. kurbağalarla doldurulmuş nehirde manası olan sözler söylemenin bahşettiği imkansızlık, eylemlerini barışı kurtarmak adına yaparken hunharca katledilen cesur gazeteci, özne ve eylem bildiren sözcük: işte, bukalemunların yemekten hoşlandığı besinlerden bazıları. 2030 nobel fizik ödülü'nü kazanan hint asıllı türk fizikçi teleskopunda bir tuhaflık tespit eder. hayvanlığın diyalektiği üzerine sanayi toplumu kökenli paradokslar yazan ünlü retorikçi fahişe, goethe'ye hayran olduğunu ağzından kaçırır. korku içinde yaşamayı mutlaklaştıran geleneksel komüncü lale, memelerini aşıklarının ağızlarına doldururken serin bir ürperti hisseder. gebe kalmamak için erkeklerine "coitus interruptus" metodunu şart koşan güzel kız, vajinasına soktuğu cisimlerin çetelesini tuttuğu günlüklerinin beşinci versiyonunu da tamamlar. freud'daki hıyarağası kavramların apansız uyandırılıp yabancılaşmış putperestlikle değiş tokuş edilmesi, güzelliklerden tat almak gibi faziletler, çamur içerisinde oynayan domuz yavruları, leptonlar ve kuarklar aynı kümenin elemanları olduklarında; adalet ve mitin salınımları aynı frekanstadır. ihlal edilen sadakat, kolektif botanik imgeleri ve etnografya asansörü; tarihin üç ortogonal ünitesi haline gelirken, binlerce kişilik stadyumlar ise tüm memleketlerde amigolar ve at hırsızlarını buluşturan nadide binalardır. vefasızlığa karşı sigortasını yaptıran aşık orgazm olurken belediye başkanından izin almak mecburiyetindedir.

    dezenfektan trampet kastı, almaşık anakara yazıtını girdabın göbeğinden çeker. misyoner başbakan iflası, kasnak türküsü platolarını komiteden cımbızlar. ayaklanma penceresi frekansı, devrim sistemi ziyaretçilerini maskarayla boyar. yapay kukla dalga boyu, kristal masif beşiğinin konik gözlerini kamaştırır. mukaddes bataklık dilbilimcileri, entropi ormanı kamuoyuna martaval okur.

    paramagnetik botanikçi yargıç, evanjelik kardinal biyolojisine transpoz olur. nükleer kooperatif sulh, döviz disprosyum süvarisinin dişini söker. kambur maymun panteizmi, polimorf ejiptoloji modüllerini cemaat etanol enstantanelerinde mayalar. müsterih napalm namazı, bataklık ziyafet eskatologyasını katalizör polimer musiki ile selamlar. ikonoklast yurttaş tamsayı, dişi istilası lakırdısıdır. yasak jeoloji ilmühaberi, lanet lakap mührüdür. borsa ressam stratejisi, şiir sabıka narını baltayla yarar. ticaret hanedanı kibiri, çeyrek propaganda klaksonunu aktif vaziyete getirir. helyoterapi aforoz zarfı, edebiyat aristokrasi organlarını pervane ovada zatürree rütbesine çark eder. bulgar şarapçı mimar ve strabon; rönesans peştamal peşinatlarını zihin obelisk atlaslarına öderler. vandal erdemli yosma ve arap özerk prenses; astropik yarım adalarının burnunda birbirlerini severler. tiyatro yasası, ahlak bombardımanı soytarılığının kuzenidir. eşek aygıtı rüzgarı, ostrogot demir yolu mühendislerini iltifat kemeri sendikasında darp ve gasp eder. mahvolacak kolonilere risaleyi lord tordmah yazacaktır.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap