69 entry daha
  • efendim bu film migren tetikleyicisidir. bilhassa sulugözlü migrenli insancıkların izlememesi , ille izlemekte inat ediyorlarsa da birkaç ağrı kesici eşliğinde izlemeleri tavsiye edilir.

    ben , dünyanın en yüzeysel insanı modunda ; "lan filmde de jeffrey dean morgan'ın kıçı görünüyormuş" diyen bir arkadaşımın tavsiyesi sonucu indirip izledim bu filmi..ne türünden haberim vardı , ne de konusundan..ütü masasını bilgisayarın karşısına kurmuş , bir yandan jeffreyciğimin kıçını görür bir yandan da ütümü yaparım diyordum ki daha dakika bir gol bir başladım ağlamaya.. bir sepet çamaşır ve de ütüm şahittir ağzımın yüzümün yamuluşuna...bir insan iki saat aralıksız ağlar mı yahu , tamam kolay ağlayan bir insan olduğumu biliyorum ama kendi rekorlarımı aştığım bir deneyim oldu bu gerçekten.

    romantik filmlerden hoşlanmayan insanların beğenmemiş olması çok normal... ama bu türü seven insanların ve benim gibi,
    ne kadar sevilirse sevilsin hep bir şeyler eksikmiş ve kimse kendisini yeterince sevmiyormuş gibi hisseden sevgi arsızlarının bu filmi beğeneceklerine ve "elalem ne aşklar yaşıyor" diye iç geçireceklerine eminim..

    hem filmi beğenmezseniz acayip güzel manzaralı sahneler var , şa-ha-ne adamlar var.. e o da olmadı jeffrey dean morgan'ın kıçı var, birinden biri hoşunuza gider artık.
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap