9 entry daha
  • teknik servisinden garanti kapsaminda faydalanmak uzere uc ay once bulastigim firma.

    "yenisi gelecek" diyerek iki ay boyunca telefonumu alikoymalarini gectim.

    iki ay bekledikten sonra dis yuzeyindeki boyalari dokulmus olan bana ait telefonun sadece icindeki tek parcanin degistirilerek kufreder gibi sahsima geri gonderilmesini de gectim.

    telefonlarinin surekli mesgul olmasini ve bilgi almak icin her aradigimda en az 15 20 dakika beklememi de gectim.

    ***

    arkadas, "once yenisi gelecek" dedin. sonra "telefonun sadece ana karti degisti" diyerek eski bozuk telefonumu bana kaktirdin. klasik nokia hileleri vasitasiyla baktim ki hakikaten degistirmissiniz anakarti eyvallah. bir nevi dis yuzeyi eski ama ici sifir bir telefona sahip oldugumu dusunerek teselli ettim kendi kendimi.

    acip bakiyorum servis numarasina. 1127649... 3 aralik 2008 tarihinde islemleri tamamlanmis ve sahibine yani bana teslim edilmis. *# 92702689 # yaptim aldigim gun, hakikaten de icindeki ana kart sifirdi.

    ben hic kullanilmamis bir telefonun dort hafta icerisinde arizalanmasina anlam veremiyorum. bana de ki, "bunlar hatali uretim efendim, buna denk gelen bir model ile degistirelim" anlayayim. ama beni oyalama, beni uzme. kirma incitme.

    genpa'nin bana bu entryi yedirtebilecek nitelikte bir firma olmadigini dusunuyorum, umarim gelecekte buraya gelecek olan edit utandirmaz beni...
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap