566 entry daha
  • 2023 seçimleri de kaybedildiğine göre artık rahat rahat yazabilirim.

    sevgili amk’un salakları. kılıçdaroğlu hakkında anadolu’da kaç çeşit dedikodu yayılmış, insanlar kılıçdaroğlu hakkında ne düşünüyor hiç bir fikriniz var mı?

    bak şöyle söyleyeyim. sen bugün doğu perinçek’e oy verir misin? vermezsin değil mi? hah, işte milyonlarca muhalif seçmen için kılıçdaroğlu = doğu perinçek. erdoğan’ın iktidarının daim olmasının iki sebebi varsa, birincisi baykal ikincisi kılıçdaroğlu. üçüncü bir sebebe gerek bile yok.

    “ama kılıçdaroğlu çok temiz çok dürüst bir insanoğlu, neden sevmiyorlar onu?”

    “ama bu halk da koyun canım”
    “coğrafya kaderdir”
    “ortadoğu maymunları” vesair…

    sen çok zekisin çünkü sevgili süper zekalı kardeşim.

    akp fetöcülere siktiri çekti, bu adam elinde tuzlukla koştu. fetöcülerin aklına uydu, ekmeleddin’i aday gösterdi. herif dalga geçer gibi konferans salonlarında seçim çalışması yaptı amk. akpden siktir yemiş ne kadar insan müsveddesi varsa partiye doldurdu. o da yetmedi, davutoğlu ve babacana kucak açtı lan en son.

    bu adamı neden sevmiyorsunuz siye soruyorsanız hala salak gibi, bu da sizin sorununuz.

    seçim kaybetti falan kısmına hiç girmedim dikkat ettiyseniz. sizin ilkeli, dürüst dediğiniz adam bu. akp seçmeni nasıl ki erdoğan’ı görmüyorsa, bir türlü tanıyamıyorsa, siz de kılıçdaroğlunu bir türlü tanıyamıyorsunuz.

    siz beni akşener trollü ilan etmeden de söyleyeyim: akşener’in de, özdağ’ın da, ince’nin de, hatta sesini bile duymadığım gültekin uysal’ın da abv.
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap