8 entry daha
  • 7 aydan beri yasadigim mi yasamak zorunda kaldigim mi demek konusunda emin olamadigim sehir.

    efendim hali hazirda ev krizi yasayan ogrenciye yonelik sehirlere ya da baskentlere yerlesenler gibi nasibini alan birisi olarak okuluma totalde 45 dakika uzaklikta bulunan treviso'da nispeten de uygun fiyatli bir ev bulmamin ardindan yerlestim. gunler gecip okul duzenini oturtunca sehre daha cok zaman verip koseli bucakli gezmeye calistim, sonda soyleyececegimi basta soyleyeyim. eger local hayat ile bir expat olarak daha fazla ic ice olayim diyorsaniz treviso sizin icin bicilmis kaftan. ama gel gelelim ki genc birisi ya da orta olcekli diger avrupa sehirleri olceginde fazla sosyal aktivite arayan birisi icin iki uc aydan sonra monoton rutine baglatacak bi yerdir.

    ilk olarak sehrin ekonomik anlamda zengin bir nufusa sahip olmasindan oturu toplu tasima olayi birakin venedik'i, padova'ya dahi yaklasamiyor. bildigin cogu otobus hatti 20.30-21 gibi devre disi. benim gibi merkezden yurume mesafesiyle 25 dk uzakta oturuyosan gecmis olsun.

    sehrin turistik ve ilgi cekici taraflari hic yok diyemem lakin olayin mutfak-bar-cafe tarafini cikardiginizda yapacak hicbir sey kalmiyor. kendinizi ister istemez baska sehirlere atiyorsunuz degisiklik icin.

    venedik'e yakinligi ve havalimanindan cokca low-cost ucusa ev sahipligi yapmasi olmasa avantajli taraf saymam gercekten zorlasir. uzun soluklu kuzey italya turu yapacak olanlar maksimum yarim gunden fazla ayirmasin derim.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap