4 entry daha
  • bir gazeteci* ve eski bir boksörün* hikayesini anlatan güzel bir film.

    ----- spoiler -----

    caş süper yakışıklı bir insan evladıdır ama gelgelim ki karısı bunu boşamak istiyor, ölmüş babasıyla sorunlarını halledememiş filan. yetmedi bir de çocuğunu utandıran, işten atılma noktasına gelen yani hayattan türlü tokat yemiş luzır bir insan. bir çıkış yolu araken bir boksör eskisiyle tanışır, onu haber yapar, işinde ilerler ama bu boksör aslında başkasının hayatını kendi hayatı gibi anlatmaktadır.

    bir tane de sarışın var tamam mı bizim caş a bilgi veriyor, arada kur da yapıyor çakal, neyse caş, araştırmadan etmeden balıklama atlıyor. kıza değil efendim, bilgilere. olay ortaya çıkıyor sonra, caş çok üzülüyor*. sonra olayın gerçeğini anlatan bir yazı daha patlatıyor bizimki. ne sihirli yazıysa babasıyla sorunlar halloluyor, karısıyla barışıyor, tekrar baba oluyor ve futbol muhabirliğine geçiyor, oğlunun sevdiği gibi.

    ----- spoiler -----

    samuel l jackson çok iyi oynamış. josh hartnett in da karısını oynayan dedektif rush ablayla kimyaları hiç tutmamış. baba rolü de iki gömlek büyük geliyor. filmde klişeler uçuşsa de gene izlenir, güzel film.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap