6 entry daha
  • 2008-2009 sezonunda avrupa'da en çok göze batan, en güzel gelişmeyi sağlayan futbol takımı. özetlerden izleyebildiğim kadarıyla, kontra atak futbolunu bunlardan daha iyi uygulayabilen bir takım ben uzun zamandır göremiyordum. hele ki 34 yaşında olmasına rağmen, takımın en önemli silahı olan blaise nkufo diye bir oyuncu var ki, ben 34 yaşında bu kadar hızlı koşabilen bir oyuncu görmemiştim. adamlar bir de yanına bir kaç zenci daha yerleştirmişler. savunmada kazanılan toplar 2-3 saniyede pozisyona dönüşüveriyor. ve bu sistem o kadar oturmuş ki psv'ye 8, feyenoord'a 20 puan fark atmış durumdalar. 3. sıradalar. deplasmanda 10 maçta 20 puan toplamak her takımın başarabileceği iş değil.

    benim sevindiğim nokta şu ki, iddaa oranlarını belirleyen gruptan hiç kimse sanırım bu takımı keşfedemedi henüz. takip ediyorum, her maçlarında 1.60, 1.75 gibi elle tutulur oranlar koymaktan çekinmiyorlar. bize de sadece twente'nin maçını kodlamak kalıyor.

    ayrıca, marco arnautovic ve kenneth perez gibi önemli futbolculara da sahipler söylemeden geçmeyelim. perez 35 yaşında ve ikinci baharını yaşıyor ancak, arnautovic 20 yaşında ve yakın gelecekte çok iyi yerlere gelecektir. ahanda buraya yazıyorum.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap