2 entry daha
  • güzel bir kadının aptal olduğu önyargısıyla doğru orantılıdır.

    maalesef bazı kocaman proflar bile objektif bakmaz size. ne kadar bildiğinize nası davrandığınıza bakmaz. bazı erkek proflar sizi direkt yetersiz görür çünkü ataerkil yetişmişlerdir. söylediğinizin aynısını bir gözlüklü ciddi duruşlu erkek söylese onun söylediğini doğru kabul eder. (bkz: hepeat) sizin kıyafetlerinize kadar karışıp erkek gibi giyinmeniz için giydiğiniz pantolona ayakkabıya kadar karışırlar.

    bazı kadın proflar daha da ilginçtir. sadece var olmanız onlar için nefret objesi olmanıza yeter. sırf ondan daha tecrübesiz daha gençsiniz belki de önünüzde potansiyeliniz var diye aynı işi yapan erkeklerden daha az kredit verilirsiniz. ya da daha az gösterişli akıllı görünüşlü biri daha az tehditkardır. yine aynı şekilde saçından başından makyajından kıyafetine karışır kendisi karıştığı her şeyi yapma hakkı varken sizin yoktur. yoksa kapris, boşuna ayak işi, angarya yüklenirsiniz. kariyerini geliştirirken iç dünyasını geliştiremeyen insanlar maalesef akademi ve iş dünyasını darman tuz ederler.

    çok az da olsa size objektif bakan aklınıza ve karakterinize göre hak ettiğiniz tavrı gösterenler de vardır elbette. lakin sayıları cidden çok az.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap