1067 entry daha
  • matthew perry'ın ölümünden iki gün sonra, hit televizyon dizisi friends'in diğer oyuncuları -jennifer aniston, courteney cox, lisa kudrow, matt leblanc ve david schwimmer - people dergisine özel olarak verilen ortak bir açıklama ile duygularını dile getirdiler. - people

    "biz sadece rol arkadaşları değildik, aynı zamanda bir aileydik. matthew'ın kaybından dolayı hepimiz çok fazla yıkıldık.

    söylenecek çok şey var, ama şu an için bu derin kayıp için yas tutmak ve sindirmek için bir süre mola vereceğiz.

    ancak zaman içinde daha fazla şey söyleyeceğiz, ne zaman ve nasıl yapabilirsek. şu an için düşüncelerimiz ve sevgimiz matty’nin ailesi, arkadaşları ve onu dünyanın dört bir yanında seven herkesle."

    mesaj daha sonra aniston, cox, kudrow, leblanc ve schwimmer tarafından imzalanmıştır.
    *
    yakın çevrelerinde ölüm yaşamayanlar, gerçekten sevdikleri birilerini kaybetmeyenler bazı şeyleri anlayamıyor. çok seven insanlar duygularını haberi alır almaz kalabalıklar ile paylaşmaz. sevdikleri diğer birkaç kişi ile paylaşabilir ama onu bile yapmak istemeyebilir.

    çok yakınları ve çok derin bir acı olunca, hemen açıklama yapmak uygun olmazdı zaten, sanki atlıyor gibi, milyonların ilgisinden faydalanmak istiyor gibi vs. oluyor. daha önce muhtelif olaylarda şahitlik ettik. gerçekten bir şey hissetmeyenler atlıyor hemen, yakın çevrelerinden söz ediyoruz elbette, biz sadece uzaktan insanlarız, biz değiliz konu.

    yani açıklamayı 2 gün sonra yapmaları normal. dergi ulaşmış sormuş, onlar da ortak açıklama yapmışlar. ilk açıklama için de bu kısa taziye makul. biz sadece izleyiciler olarak bile çok üzülmüşken, onlar tabii ki yıkılmıştır.

    matthew'ın her ne kadar, uzun zaman bağımlılık sorunu yaşadığını bilsek de, bu yine de beklenmedik ve ani bir ölümdü. onlar da şok oldu bizim gibi mutlaka. hani hepimizin bildiği bir hastalık döneminin ardından gelse, o zaman yine bir derece daha önce ve uzun konuşabilirlerdi.

    beyinle ilgili sorun yaşayan insanlara, sandığınız gibi yardım etmeniz ise hiç kolay değil. "yardım etselermiş, ilgilenmemişler" diyen vs. tarzı yorumlar gördüm buralarda. edemiyorsunuz, etmeniz çok zor. çok üzüldüklerine eminim, ama birey olarak kendinizle başa çıkmak ve ayakta durmak zorundasınız, başkalarının desteği ile olamıyor hayat maalesef. elbetteki sorun yaşayan yakınlarımıza, sevdiklerimize destek verilmesi gereken, son anına kadar yanında olunması gereken durumlar var. ben bu örnek ve benzeri durumlardan söz ediyorum.

    çok sevdiğiniz birini kaybettiğinizde dünya başınıza yıkılır, sislere bürünür, uğultulu bir sessizlik olur, dünya yansın yok olsun istersiniz, zaten gözünüzde sonsuza kadar yok olmuştur bildiğiniz dünya. o sırada başkalarını düşünmezsiniz, kaybettiğiniz kişiyi, onun yarım kalan hayallerini, sizin onunla yaşayamadıklarınızı, vereceğiniz ve alacağınız sevginin eksikliğini hissedersiniz ama duygularınızı başkalarıyla paylaşmak en son gelecek şeydir. sonra gelir ama, durumu sindirip, boşluğa düştükten sonra, sıra paylaşmaya, o çok sevdiğiniz kişiyi çok çok anlatmaya gelir sıra.
    __________
    çok çok üzücü, ölüm haberi geldi. #158223846
    bağımlılıktan kurtulmak için 10 milyon dolar harcadı. #158247131
    alkole nasıl başladı, nasıl bağımlı oldu? #158274528
    (bkz: matthew perry/@theriver)
117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap