51 entry daha
  • anlamadım. uzasın demiştim oysa o kestirdi. sonra aralarına hatırlayamadığım renkler de koydu. ya az turuncu ya da mordu.

    aşık olduğunda güçsüzdür kadın; ama bir tek sana karşı. artık ailesine, arkadaşlarına ya da geri zekalı patronuna bile kafa tutarken senin karşında güçsüz sadece; çünkü gözünde sen en güçlüsün. asil, yenilmez erkek! saçları uğruna ölmeyip eteklerine ulaşarak her hücreni gülüşüne kurban eden savaşçısısın. ne yalan söylesen, ki hiç doğruya benzemese bile, inanılır. sen güçlüsün, o ise aşık.

    anlayamadım. uzasın demiştim, o kestirdi. aralarında mor mu ne vardı biraz.

    artık sen bir körsün. ne desen he, ne desen olur, ne demesen yine de tamam! yüceldin ya bir kadın gözünde, oh mis, yok artık azap çektireceğin ondan başka. sen güçlüsün, o ise aşık. herkesi alt edecek zekan var artık senin, ve herkesi dize getirecek bilek. ''analar ne aslanlar doğurmuş'' o ise küçük kuş; göğüs kafesinde ölmeye razı, güçsüz. senden çok kazanıyor değil mi? belki senden zeki de. ne farkeder, sen yine de en güçlüsün artık, o ise aşık.

    anlamalıydım. ''uzat ki asayım beni onlarla sana.'' demiştim, oysa o kestirdi. aralarındaki rengi hatırladım, kanım!

    sen aşıksın artık, o ise yok. sen aşıksın artık, o ise güçlü. ki uzaması gerekenler kuş kadar kesildiğinde yanında yoktun. şimdi seninkiler uzun!
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap