25 entry daha
  • gercekten guzel sarkı, aynı zamanda turk ırkı ile digeri arasındaki farkı acıkca ortaya koyuyor zuladan, ona hastayım ben asıl.

    mevzubahis eserde adam duritz kankasıyla takılıyor falan, barda kız kesiyorlar apaci gibi. buyuk ihtimal kızlar pas vermiyor bunlara, ''ulan rakstar olsak varya bu hatunları hepsi ''edıııım coh yahısıklısın, becer beni bebeyim, oh edım'' gibisinden feryat figan eteklerimize dolanır" seklinde bir muhabbet geciyor sanırım aralarında. adam duritz de bunu sarkılastırıyor. super de yapıyor vesselam.

    hemen kendimizi edım, kanka leitemiz muharrem'i mr jones yerine koyuyoruz. hatta olmusken bay muharrem olsun tam olsun amına koyim. kafadan sakil durdu ama hadi bakalım. bay muharrem ile oturmusuz bir tepede, elimizde biralar, cebimizde o gun paramız varsa malbus, yoksa winston. ''olum o degilde adriana lima'yı ne gotururum be hacı, dusunsene yarın sabah liv tyler seni operek uyandırıyo'' seklinde bir muhabbet, ''lan param olsun en fazla 3 gun ugrassam ayarlarım lan paris hilton'u'' gibi sert iddialar havada ucusuyor. bilsek ki paris hilton bir dolmus mesafesi uzaklıkta, ''15 dk icinde gel bi, el verip ucaga yetisicem'' dese birimize, taksiye atlayıp gidecek paramız yok. paris hilton lan bu. bekler mi. yalan diyorum muho gri gitar falan. herkes beni sevse keske. halbuki 3 gun once tugceyi ayarlayamamısım. yok abi turk kızlarının gotu kalkık ondan. dunyamı siktin bay muharrem. gri gitarımı getirin lan.*
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap