150 entry daha
  • oncelik besiktasa mahsus olmak uzere hala ve israrla oyuncu uzerinden elestiriler yapiliyor. yanlis. gireni cikani, sicani sivayaniyla oynanmaya calisilan sey gunumuz futboluysa eger ki gunumuz olmak zorunda 2009 yilindayiz, ancak hali saha maci organizasyonlugu kalibresindeki bu garabate takacak baska bir isim bulamiyorum. malzeme bu, oyun da bu. kizacaksan kaderine kiz zira bunun daha ustunu ancak senelerce sonra gorebilecegiz, belki o da zor.

    hala ve hala muhtevasi, pasini attigi adami izleyen, aldigi pasi atacak adam bulmaya calisip sican topculardan olusan bir futbol organizasyonundan muzdarip bir ligin urettigi sey budur. budur iste, ne olacakti? milli takimda da bu adamlar oynadigindan, onu da begenen yok, olmasi da mumkun degil. pozisyon alma- degistirme, pasi alabilecegi en rahat pozisyona kosu yapma, ikinci hareketini yuzlerce kez calistigindan isi 3. ve 4. opsiyonlari dusunebilen topculardan olusmus bir futbol takimi insa etmek gibi bir niyet ortada olmadikca, sampiyonluk potasinda olsan bile, su yukarida saydiklarimin onda birini yapabilen bir takim bile gelir eline verir. simdi besiktaslilar uzgun, kahroluyor niye boyle oldu diyor da birader bursa maci bundan cok mu farkliydi? alamadiniz mi mesaji? bursa fenerden daha az pas yapmadi, daha kotu yerlesmedi sahaya, vurdular direklerden dondu. bu geceki gibi mucize bir gol de atamayinca besiktas beraberlige bagladi, bitti gitti. fenerin barcelona olacak hali yok ama iyi kotu futbola benzer birsey oynadilar ki oynamalilar da zaten fenerbahce bu, gelecek, olabilecek en iyi futbolunu oynayip rakibinden kan alacak, alacak ki ona derbi densin. petrolofisiyle oynamiyosun, fener bu. e o zaman niye uzuluyosun, kiziyosun? oynamasin mi fener? kafayi mi yediniz?

    serdar ozkan girmesinmis, ernst niye cikmis, delgado yine arjantin futbolundan esintiler sunamamis. komik misiniz? modern futbola ait zerre nuve yok, sezon basindan beri yok, senelerdir yok, bu gece mi olacakti? besiktas hangi mactaki gibi oynasa bu maci alirdi? ilk altidaki kimseyi yenememis lan zaten, "lig sonuncusuna oynadigi gibi oynasa yenerdik be abuuuu" mu diyeceksiniz?

    besiktas golden sonra bastirmis. hee bastirdi ; fenerin defans ve geriye cekilmis ortasahasinin onunde kumelenmis bi takim beyaz tisortlu gencler vardi. baski dediginiz o iste. verkac yok, bos alana kacma yok, pas verip pasi alacagi yere giden yok, herkes sabit - ver yusufa calim atsin o atarken biz de biraz yaklasalim, hatta ben yaklasmiyim simdi ya ne gerek var, biri illa gider ister pas. bu lan besiktasin futbolu, hep buydu. baska bir sey gormedim ben su sene. besiktasi birak bi kenara, hepsi bunu oynuyor. futbola biraz benzeyen seyi skibbe oynatiyordu, e alismamis gotte don durmadigindan tekme tokat yollandi adam. e o zaman niye 8 tane yabanci alinir? hadi diyelim turk futbolcusu mal, kafasi basmiyor bu organizasyonu anlayip sahada yapmaya, lan 6 tane yabanci koyuyosun takima, biri kaleci zaten, kaldi 4 tane turk. o dort tane turk diger altiyi uc ay izlese ogrenir lan? ogrenir yani, maymunlar ayilar sirkte neler yapiyor. e bu adamlar gerizekali olmadigina gore getirilen antrenorlerde suc. o halde onlar elindeki adamlari gerizekali yerine koyup, olmasi gerekeni degil bunlarin anladigini oynatayim ben diyor. sen de sampiyonlar ligi maclarini izleyip izleyip "bunlarin oynadigi futbolsa bizimkisi rererero" diyosun, ama akillanmiyorsun yine gidip stada, eline alip alip agliyosun. sivok girseydi, ugur boral ciksaydi, hasan sas defolsun gitsin. hala adam tartisin. devam edin. mal mal bakin ekrana, bakin sahaya. hakediyorsunuz.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap