• ilk defa dün akşam çalınan yeni pearl jam şarkısının doğru adı, bu sabah önce "backspacer", sonra "get some" başlığına yazdıklarımı aynen buraya aktarıyorum efendim:

    -----

    allaaaaaaaaaaaaaahhhh.

    pearl jam'in conan o'brien'ın tonight show'u devraldığı ilk bölümde çaldığı yeni şarkı. açıkçası beklentilerim gayet ortalamaydı, dağıldım lan, resmen dağıldım.

    http://www.pearljam.com/…e-performance-tonight-show

    en önemlisi daha önce yaptıklarına pek benzetemiyorum, bütün albüm böyle olursa muazzam olur. bu arada albümde nerdeyse hiç lead çalmıyor dedikleri mike şarkının ikinci yarısında yardırıyor resmen. eddie'nin sesi şarkıyı pek kaldıramamış ama o da toparlar diye umuyorum. punk tarzı şarkılar pearl jam'e hiç gitmiyor, ama bu şarkı pek öyle değil. tamam yardırırcasına hızlı ama mesela comatose'a göre çok daha zengin bir şarkı, baslar çok daha groovy. dediğim gibi daha önce yaptıklarına benzetemiyorum, bunda mike'ın gitar tonunun da baya önemi var sanırım. oh be oh!

    ---

    backspacer da albümün adıymış gençler, iki isim de şurada yazıyor, fakat "got some" yerine "get some" yazılmış
    http://www.tonightshowwithconanobrien.com/…1116201/

    got some ismi de şurada geçiyor, bunu daha sonra official forumlarda moderatörlere de bizzat onaylatttım, evet şarkının ismi got some, oh rahatladım
    http://www.rollingstone.com/…-obriens-tonight-show/

    hayırlara vesile olsun
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap