12 entry daha
  • barış veteriner kliniği yetkilisinin kendileri hakkında açılan başlıktan bulunan #92310238 numaralı entry'e ilişkin hazırladığı cevap/düzeltme metni aşağıda verilmiştir:

    ''sayın yazar,

    barış veteriner kliniği; 12 yıldır kadıköy ilçesinde hizmet vermekte olan donanımlı bir kliniktir. kliniğimiz, bünyesinde tecrübeli ve değerli veterinerlere sahip olan, yüksek kalitede hizmet veren ve alanında örnek oluşturacak çalışma etiğine sahiptir.

    kliniğimiz; bütün işlemleri ve süreçleri sırasında tüm evcil dostlara, onların sağlığına ve hayvan haklarına azami hassasiyet göstermektedir. kliniğimiz, profesyonel hizmetlerini tüm kapsam ve tecrübeleriyle sürdürmekte ve müşteri memnuniyetini birincil öncelik olarak tutmaktadır. bu hizmetin, profesyonel bir hizmet olması, klinik çalışanlarımızın sayısı, mesaisi ve birçok acil hastamızın olması gibi birçok sebepler göz önüne alındığında tüm sokak hayvanlarına bu hizmetin sağlanabilmesi maalesef fiilen ve fiziken mümkün değildir.

    ilgili yorumunuz, kliniğin yukarıda belirttiğimiz çalışma etiği ile örtüşmediği gibi platformu takip eden kitlelere hatalı bilgi aktarılmasına sebep olmaktadır.

    bu ve benzeri yorumlar, klinikte maddi ve manevi zarara neden olmakla birlikte bizde derin bir üzüntü uyandırmaktadır. yorumunuz, hukuka ve hayatın olağan akışına aykırı düştüğü gibi; gerçek duruma da tamamen aykırıdır.

    bilgilerinize sunarız,''
hesabın var mı? giriş yap